Rekenmachines met printer

Deze rekenmachines bevatten een snelle en duurzame printeenheid voor duidelijke prints in een of twee kleuren. Het ergonomische toetsenbord en grote scherm vergroten het gemak, waardoor deze modellen perfect zijn voor intensief gebruik op een druk kantoor. De hoge printsnelheden zorgen voor productieve prestaties.

MP1211-LTSC

MP1211-LTSC

Profiteer van functies voor het berekenen van btw en het converteren van valuta en zakelijke functies met deze 12-cijferige rekenmachine. Voorzien van 2-kleuren inktrolprinter, een groot scherm met 2 kleuren en een mooie, zilvermetallic behuizing.

P1-DTSC

P1-DTSC

Deze 12-cijferige handheld-rekenmachine biedt echte printmobiliteit voor professionals en is uitgerust met functies voor het berekenen van btw en het converteren van valuta en zakelijke functies. Efficiënt en elegant, met een zilvermetallic behuizing.

P23-DTSC

P23-DTSC

Profiteer van draagbare productiviteit met deze 12-cijferige rekenmachine met 2-kleurenprinter. De rekenmachine biedt professionele functies voor het berekenen van btw en het omrekenen van valuta en zakelijke functies, en is uitgerust met een stijlvolle zilvermetallic behuizing.

MP121-MG

MP121-MG

Deze 12-cijferige calculator met 2-kleurenprinter biedt een aantal professionele functies, waaronder tijdbesparende functies voor het berekenen van btw en het omrekenen van valuta en zakelijke functies.