Canon P23-DTSC

P23-DTSC

Profiteer van draagbare productiviteit met deze 12-cijferige rekenmachine met 2-kleurenprinter. De rekenmachine biedt professionele functies voor het berekenen van btw en het omrekenen van valuta en zakelijke functies, en is uitgerust met een stijlvolle zilvermetallic behuizing.

Voordelen

  • Draagbare 12-cijferige rekenmachine met 2-kleurenprinter
  • Tijdbesparende functies voor het berekenen van btw en het omrekenen van valuta en zakelijke functies
  • Klok- en kalenderfunctie
  • Groot LCD-scherm en ruim opgezet toetsenbord
  • Werkt op batterijen en netstroom (optionele adapter)
  • Indicator voor lege batterij

Meer productinformatie

Bekijk de Canon P23-DTSC in detail

Draagbare rekenkracht


Draagbare rekenkracht waar u maar wilt met deze 12-cijferige rekenmachine met 2-kleuren inktrolprinter. Deze rekenmachine heeft een printsnelheid van 2,3 regels per seconde. Op de 2-kleurige prints steken de positieve zwarte waarden duidelijk af tegen de negatieve rode waarden.

Functies voor het berekenen van btw en het converteren van valuta en zakelijke functiesBespaar tijd door ingewikkelde berekeningen te vereenvoudigen. Met twee handige toetsen voor het berekenen van btw bepaalt u met één druk op de knop belastingtarieven. Bereken automatisch uw winstmarges met de toetsen voor kostprijs, verkoopprijs en marge. Ingewikkelde formules zijn niet meer nodig. Met de toetsen voor het omrekenen van valuta kunt u plaatselijke valuta snel en eenvoudig omrekenen in de door u gewenste munteenheid of vice versa.

Veelzijdig op elk gebiedDe opdrachtindicatorfunctie geeft automatisch de status van de rekenmachine weer. Tot de andere voordelen behoren een handige klok- en kalenderfunctie, rekenen met constanten en tekenwisseltoetsen. De afzonderlijke schuifschakelaars voor decimalen, afronden en productaantallen bieden nog meer functionaliteit.

Groot LCD-scherm en toetsenbordDe P23-DTSC is draagbaar maar heeft een verrassend groot, omhooggekanteld LCD-scherm waardoor getallen in één oogopslag zijn te lezen. Met behulp van het ruim opgezette toetsenbord en de grote, duurzame, kleurgecodeerde toetsen kunt u snel en eenvoudig getallen invoeren.

Stijlvolle zilvermetallic behuizingDeze stijlvolle rekenmachine is voorzien van een fraaie zilvermetallic behuizing. De machine is efficiënt en elegant en is ideaal voor op kantoor, thuis of onderweg.

Praktische stroomvoorziening: batterij en lichtnetDe P23-DTSC werkt op batterijen en beschikt tevens over een functie voor automatisch uitschakelen om de batterijen te sparen. De indicator voor lege batterij zorgt voor betrouwbaar, ononderbroken gebruik. De rekenmachine kan ook rechtstreeks op het lichtnet worden aangesloten via de optionele AD-11-adapter.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon P23-DTSC.

P23-DTSC Beoordelingen en recensies