Canon P1-DTSC

P1-DTSC

Deze 12-cijferige handheld-rekenmachine biedt echte printmobiliteit voor professionals en is uitgerust met functies voor het berekenen van btw en het converteren van valuta en zakelijke functies. Efficiënt en elegant, met een zilvermetallic behuizing.

Voordelen

  • Handheld-rekenmachine met 12 cijfers en printer
  • Tijdbesparende functies voor het berekenen van btw en het omrekenen van valuta en zakelijke functies
  • Helder LCD-scherm en toetsenbord
  • Interne en externe papieropslag
  • Werkt op batterijen en netstroom (optionele adapter)
  • Indicator voor lege batterij

Meer productinformatie

Bekijk de Canon P1-DTSC in detail

Productieve palmprinter


Ontdek de perfecte oplossing voor drukke professionals die overal rekenproductiviteit nodig hebben. Deze volledig uitgeruste 12-cijferige rekenmachine met inktrolprinter past precies in uw handpalm en heeft een afdruksnelheid van 2 regels per seconde.

Functies voor het berekenen van btw en het converteren van valuta en zakelijke functies


Bespaar tijd door ingewikkelde berekeningen te vereenvoudigen. Met twee handige toetsen voor het berekenen van btw bepaalt u met één druk op de knop belastingtarieven. Bereken automatisch uw winstmarges met de toetsen voor kostprijs, verkoopprijs en marge. Ingewikkelde formules zijn niet meer nodig. Met de toetsen voor het omrekenen van valuta kunt u plaatselijke valuta snel en eenvoudig omrekenen in de door u gewenste munteenheid of vice versa.

Veelzijdig op elk gebied


De opdrachtindicatorfunctie geeft automatisch de status van de rekenmachine weer. Tot de andere voordelen behoren rekenen met constanten en met komma gescheiden duizendtallen plus tekenwisseling, decimalen, afronden en procenttoetsen.

Helder LCD-scherm en toetsenbord


Voor een handheld-rekenmachine heeft de P1-DTSC een verrassend groot, omhooggekanteld LCD-scherm, waardoor getallen goed leesbaar zijn. Met behulp van het duidelijke toetsenbord en de grote, duurzame, kleurgecodeerde toetsen kunt u snel en eenvoudig getallen invoeren.

Interne en externe papieropslag


Door de echte mobiliteit, compleet met intern en extern papierrolsysteem, is deze stijlvolle rekenmachine ideaal voor gebruik onderweg en voor al uw zakenreizen.

Praktische stroomvoorziening: batterij en lichtnet


De P1-DTSC werkt op batterijen en beschikt tevens over een functie voor automatisch uitschakelen om de batterijen te sparen. De indicator voor lege batterij zorgt voor betrouwbaar, ononderbroken gebruik. De rekenmachine kan ook rechtstreeks op het lichtnet worden aangesloten via de optionele AD-11-adapter.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon P1-DTSC.

P1-DTSC Beoordelingen en recensies