Canon MP121-MG

MP121-MG

Deze 12-cijferige calculator met 2-kleurenprinter biedt een aantal professionele functies, waaronder tijdbesparende functies voor het berekenen van btw en het omrekenen van valuta en zakelijke functies.

Voordelen

  • Deels gemaakt van gerecycled materiaal van Canon-producten
  • Printen in 2 kleuren, 2,3 regels per seconde
  • Groot LCD-scherm en ruim opgezet toetsenbord
  • Functies voor het berekenen van btw en het converteren van valuta en zakelijke functies
  • Klok- en kalenderfunctie
  • Werkt op wisselstroom

Meer productinformatie

Bekijk de Canon MP121-MG in detail

Duurzaam ontwerp


De MP121-MG calculator met telrol is deels gemaakt van gerecycled materiaal van Canon-producten. Zo bevordert Canon duurzaam gebruik van natuurlijke grondstoffen.

Productief printen in 2 kleuren


Dankzij de 2-kleuren inktrolprinter steken de positieve zwarte waarden duidelijk af tegen de negatieve rode waarden. Hoge printsnelheid van 2,3 regels per seconde.

Groot LCD-scherm en ruim opgezet toetsenbord


Dankzij een groot, omhooggekanteld LCD-scherm en grote tekens zijn de cijfers in een oogopslag te lezen. Met behulp van het ruim opgezette 'stabiele' toetsenbord met grote, duurzame kleurgecodeerde toetsen kun je snel en vrijwel foutloos getallen invoeren.

Professionele zakelijke berekeningen


Bespaar tijd door ingewikkelde berekeningen te vereenvoudigen. Bereken automatisch winstmarges met de afzonderlijke toetsen voor kostprijs, verkoopprijs en marge. Ingewikkelde formules zijn niet meer nodig. Met twee handige toetsen voor het berekenen van btw bepaal je belastingtarieven met één druk op de knop. Met de toetsen voor het omrekenen van valuta kun je plaatselijke valuta snel en eenvoudig omrekenen in de door jou gewenste munteenheid of vice versa.

Groot aantal functies


Houd alles bij met de praktische klok- en kalenderfunctie voor het scherm en de prints. Meer gebruiksgemak en functionaliteit door de afzonderlijke schuifschakelaars voor decimalen, afronden, totaalbedragen en productaantallen. Tot de andere voordelen behoren een percentageverhoging/-verlaging en een shift-toets.

Werkt op wisselstroom


De MP121-MG calculator kan worden aangesloten op standaardwisselstroom. De calculator is gemaakt van gerecycled materiaal en voldoet aan de meest strenge kwaliteitseisen om betrouwbaarheid en duurzaamheid te garanderen.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon MP121-MG.

MP121-MG Beoordelingen en recensies