Voordelige rekenmachines

Een bescheiden collectie met een handig en duurzaam ontwerp. Deze lichtgewicht modellen zijn gemaakt voor thuis en op kantoor. Ze hebben een gebogen ontwerp en groot gekanteld LCD-scherm dat gemakkelijk af te lezen is.

AS-8

AS-8

Deze compacte en stijlvolle, 8-cijferige handheld-calculator met design vormgeving heeft een duurzame, 360-graden kantelbare klep. Daarmee is de AS-8 ideaal voor kantoorgebruik of onderweg.

AS-120

AS-120

Deze 12-cijferige mini bureau-calculator met design vormgeving, is geschikt voor alle professionele kantoren. Daarnaast heeft deze rekenmachine ook dubbele voeding, een opstaand scherm en een stijlvolle, donkergrijze afwerking.

AS-1200

AS-1200

Deze 12-cijferige semi-bureaucalculator met gebogen vormgeving heeft vele handige toetsfuncties. Daarnaast heeft deze calculator ook dubbele voeding, een opstaand scherm en een stijlvolle, donkergrijze afwerking.

AS-2200

AS-2200

Deze 12-cijferige bureaucalculator combineert een stijlvol gebogen ontwerp met een milieubewuste productie - waardoor deze ideaal is voor organisaties en particulieren.

AS-2400

AS-2400

Deze 14-cijferige bureaucalculator combineert een stijlvol gebogen ontwerp met een milieubewuste productie - waardoor deze ideaal is voor organisaties en particulieren.