Canon X MARK II

X MARK II

Deze ultradunne 12-cijferige zakelijke calculator heeft handige functies, een slank aluminium ontwerp en is milieuverantwoord geproduceerd. Een handig zakelijk hulpmiddel dat stijl en duurzaamheid combineert.

Voordelen

  • Slank, stijlvol en duurzaam ontwerp
  • Gedeeltelijk gemaakt van gerecycled Canon-materiaal
  • Alleen op zonne-energie - geen batterij nodig
  • 12-cijferige bureaucalculator
  • Handige zakelijke functies (kostprijs, verkoopprijs en marge)
  • Doorrolfunctie voor snelle invoer

Meer productinformatie

Bekijk de Canon X MARK II in detail

Duurzaam en luxueus van vormgeving


De slanke en stijlvolle X MARK II-calculator heeft een fraai wit of zwart oppervlak en een elegante aluminium achterzijde. De gestroomlijnde behuizing is compact, duurzaam en betrouwbaar, met toetsen die met een laser zijn gegraveerd. Kortom, dit is de ultieme calculator qua stijl, betrouwbaarheid en milieuvriendelijkheid.

Milieuvriendelijk


Deze fraaie 12-cijferige mini bureaucalculator zet nieuwe standaarden, niet alleen op het gebied van stijl maar ook qua milieuvriendelijkheid. Het grote en heldere LCD-scherm en enkele andere onderdelen zijn gemaakt van gerecycled Canon-materiaal. . Dankzij dit efficiënte grondstofgebruik en de minimalisering van afval is de X MARK II de ideale keuze voor milieubewuste leidinggevenden, professionals en andere consumenten.

Volledig op zonne-energie: geen batterij, geen afval


Jaarlijks worden miljoenen calculators weggegooid. Veel van deze apparaten bevatten batterijen die niet kunnen worden vervangen. De X MARK II werkt volledig op zonne-energie. Hij heeft geen batterijen nodig, zodat er geen schadelijk afval is.

Handige zakelijke functies


Bereken automatisch winstmarges met de afzonderlijke toetsen voor kostprijs, verkoopprijs en marge. Ingewikkelde formules zijn niet meer nodig. Of hoe je tijd bespaart door complexe berekeningen in een handomdraai uit te voeren. De calculator heeft ook een eindtotaalgeheugen, een shifttoets, een percentagetoets, een tekenwisseltoets en een vierkantsworteltoets. Met de doorrolfunctie kun je razendsnel cijfers invoeren zonder dat toetsen blokkeren.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon X MARK II.

12 - digits

12 - cijfers

Manufactured_from_Canon_Recycled_MateriaL

Enkele onderdelen zijn gemaakt van gerecycled materiaal van Canon-producten

X MARK II Beoordelingen en recensies