Canon WS-1210T

WS-1210T

Een 12-cijferige bureaucalculator met handige BTW-functies en een instelbaar LCD display. Met een 'IT-touch' toetsenbord, dubbele voeding en een professionele zwarte afwerking.

Voordelen

  • BTW-berekening plus een uitgebreide set functies
  • Instelbaar LCD display
  • 'IT-touch' toetsenbord
  • Dubbele voeding: batterij en zonnecel
  • Compact, licht in gewicht en een fraaie, professionele uitstraling

Meer productinformatie

Bekijk de Canon WS-1210T in detail

Uitgebreide functies met berekening van BTW


De 12-cijferige WS-1210T calculator biedt een groot aantal functies. Drie rekenfuncties voor de BTW vereenvoudigen het rekenwerk. Een schuifschakelaar maakt eenvoudige selectie van aantal decimalen en afronding mogelijk. Het Eindtotaalgeheugen verzamelt automatisch de totalen. Tot de overige toetsen behoren MU, tekenomwisseling, ongedaan maken van bewerking en alle standaard functies die u van een Canon calculator mag verwachten.

Instelbaar LCD display


Het grote en duidelijke LCD display is instelbaar en minimaliseert de kans op weerspiegeling en reflecties. Kantel het display voor optimale leesbaarheid en comfortabele weergave van de resultaten. Zelfs bij langdurig gebruik blijven de cijfers nog goed leesbaar.

Gebruiksvriendelijke 'IT-touch' toetsen


Canons ruime 'IT-touch' toetsenbord draagt bij aan snel en efficiënt gebruik. Het concept is gebaseerd op het ontwerp van een toetsenbord van een computer en maakt constante en nauwkeurige invoer mogelijk. De doorrolfunctie zorgt voor hoge invoersnelheden zonder dat toetsen blokkeren. De grote, in kleur uitgevoerde toetsen zijn speciaal gevormd en geschikt voor intensief gebruik.

Praktische dubbele voeding


De batterij en zonnecel garanderen dat de calculator overal en altijd kan worden gebruikt - ongeacht de lichtcondities.

Intelligente, professionele uitstraling


Deze compacte zwarte calculator is licht in gewicht en heeft een intelligente, professionele uitstraling. Perfect ontworpen voor een plaatsje op uw bureau of balie.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon WS-1210T.