Canon TS-1200TCG

TS-1200TCG

Deze 12-cijferige bureaurekenmachine van formaat heeft een groot, gekanteld LCD-scherm, zodat cijfers bij alle lichtomstandigheden gemakkelijk zijn af te lezen. Handige functies voor het berekenen van btw en het converteren van valuta dragen nog eens bij aan de veelzijdigheid.

Voordelen

  • 12-cijferige calculator
  • Groot gekanteld LCD-scherm
  • Doorrolfunctie voor snelle invoer
  • Functies voor het berekenen van btw en het converteren van valuta
  • Het bovenste en onderste deel van de behuizing zijn gemaakt van gerecycled materiaal van Canon-producten
  • Dubbele voeding: zonne-energie en verwisselbare batterij
  • Schakelt automatisch uit

Meer productinformatie

Bekijk Canon TS-1200TCG in detail

Duurzaam ontwerp


De TS-1200TCG is een 12-cijferige bureaucalculator die deels is gemaakt van gerecycled materiaal van Canon-producten. Zo bevordert Canon duurzaam gebruik van natuurlijke grondstoffen.

Groot, gemakkelijk af te lezen LCD-scherm


Zelfs na langdurig gebruik zijn cijfers duidelijk zichtbaar dankzij het extra grote, kantelbare LCD-scherm. Het ergonomische ontwerp en het grote toetsenbord met grote, duurzame toetsen verzekeren optimale gebruiksvriendelijkheid. Bovendien kun je dankzij de doorrolfunctie razendsnel cijfers invoeren zonder dat toetsen blokkeren.

Vereenvoudiging van ingewikkelde berekeningen


Bespaar tijd door ingewikkelde berekeningen te vereenvoudigen. Met twee handige toetsen voor het berekenen van btw bereken je met één druk op de knop belastingtarieven. Het omrekenen van valuta is net zo gemakkelijk. Het omrekenen van je munteenheid in een munteenheid naar keuze en omgekeerd gaat nu sneller en gemakkelijker dan ooit tevoren.

Functies voor optimale flexibiliteit


De status van de rekenmachine kun je direct controleren met de toets voor opdrachtindicatie. Extra functionaliteit bieden onder meer de schuifknoppen, waarmee je eenvoudig decimalen kunt selecteren en afronden, en de tekenwisseltoets, de Shift-toets en de percentagetoets.

Energiezuinig


Of er nu wel of geen licht is, deze rekenmachine laat je nooit in de steek omdat hij zowel op zonne-energie als op een batterij werkt. De calculator schakelt automatisch uit als deze niet wordt gebruikt, waardoor energie wordt bespaard. Bovendien heeft de calculator een verwisselbare batterij. Je hoeft de batterij dus niet weg te gooien als deze leeg is, zoals bij andere calculators vaak wel het geval is

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon TS-1200TCG.

TS-1200TCG Beoordelingen en recensies