Evolve, Elwe Special Promotions grow their business using the latest printing technology from Canon

Evolueer uw organisatie door de kracht van print te benutten

Uitdagingen

De professionele printsector evolueert, met nieuwe ontwikkelingen in de digitale productie waardoor ondernemingen moeten inspelen op een veranderende vraag, met onderscheidend vermogen op de concurrentie.

Met de tools en expertise van Canon kunt u deze uitdagingen omzetten in nieuwe kansen. Bied klanten innovatieve producten en services, zoals 3D-printtoepassingen. Betreed nieuwe markten en boor meer winstgevende inkomstenbronnen aan. Verbeter uw marges door productiviteitsverhoging en kostenbesparing.

Print services provider Elwe specialises in producing high quality point-of-sale (POS) displays for the retail market.

Case Study

Ontdek hoe Canon Elwe heeft geholpen nieuwe klanten aan te trekken, door tijd en kosten te verminderen voor het printen van kleine oplagen.

Lees meer

Neem contact op

om te ontdekken hoe Canon kan helpen uw bedrijf te ontwikkelen

Neem contact op

Toepassingen voor klanten

Als professioneel printexpert biedt Canon haar klanten een breed scala aan printtoepassingen op vijf belangrijke gebieden: zakelijke communicatie, publiceren, promotie, verpakkingen en industrieel.

Zakelijke communicatie

In de digitale wereld van vandaag bent u dichter bij uw klanten dan ooit. Met zo veel communicatiekanalen zorgen de gepersonaliseerde, volledig geautomatiseerde oplossingen voor variabele gegevens van Canon ervoor dat elk verhaal op print een maximale impact heeft.

Transactionele communicatie

Transactionele communicatie met de klant
Maak uw transactionele communicatie doeltreffender door te investeren in de nieuwste digitale technologie. Met de tools van Canon print u niet alleen sneller, zuiniger en in kleur, maar kunt u ook met uw transactionele documenten ook promotionele waarde toevoegen.

On-demand communicatie

On-demand communicatie
Verbeter de kwaliteit en consistentie van uw prints, terwijl u op kosten bespaart en minder verspilt. De tools van Canon helpen u bij het optimaliseren van uw workflow, zodat u uw productiviteit kunt vergroten en doorlooptijden kunt verkorten.

Printen van Direct Mail

Direct Mail printen
Bereik met minimale kosten een maximaal effect door het printen in kleine oplages goedkoper te maken en gerichter met klanten te communiceren. Laat uw mailings opvallen door te printen in levendige kleuren en op bijzondere materialen, of als onderdeel van multichannel campagnes.

Publishing

Waarom zou het printen van kleinere oplagen niet financieel haalbaar zijn? Onze oplossingen voor de uitgeversmarkt maken het printen van boeken, magazines, kranten en handleidingen commercieel levensvatbaar, nu en in de toekomst. Canon biedt onder andere oplossingen voor het printen van kleine oplagen, life-cycle management, print-on-demand, uitgeven in eigen beheer, gedecentraliseerd printen en een dynamisch publicatiesysteem.

Digitale boekproductie

Digitale boekproductie
Bied uitgevers snellere levertijden, een breder aanbod van printoplagen en een efficiëntere toeleveringsketen met minder incourante voorraad met behulp van de digitale boekproductie-oplossingen van Canon. Door het aanbieden van oplossingen zoals lifecycle management van boeken, kunt u uitgevers ook helpen meer omzet te halen uit titels die niet op voorraad zijn.

Printen van handleidingen en documentatie

Handleidingen en documentatie printen
Bied uw klanten duidelijk leesbare handleidingen in kleur of zwart-wit om ze goed op weg te helpen. Of documentatie die kan worden gebruikt als marketingtool voor upselling of het versterken van uw merk. Naast verlaging van de kosten kunt u door digitaal te printen sneller en on demand leveren.

Printen van foto-applicaties

Fotoproductie-printers
Vergroot uw winstmarge en uw marktaandeel met een breed scala aan hoogwaardige fotoboeken tegen lage kosten. De digitale productieprinttechnologie en -processen kunnen bovendien helpen verspilling en milieubelasting te verminderen.

Promotie

Voor krachtige outdoor-campagnes, in het oog springende reclameborden of opvallende indoor graphics kunt u met behulp van de technologie en expertise van Canon uw promotiemateriaal naar een hoger niveau tillen.

Printen van POS en posters

Posters printen
Met de posterprint-toepassingen van Canon kunt u alle mogelijkheden voor personalisatie, aanpassingen en nabewerking bieden waar uw klanten om vragen. Verhoog tevens de productiviteit door te investeren in een digitale workflow met minimale insteltijd waarmee u snel gesorteerde sets kunt printen en daarmee tijd bespaart in de naverwerking.

Printen van indoor-toepassingen

Displays printen voor binnengebruik
Produceer kleine oplagen en enkele stuks tegen lagere kosten. Verbeter de productiesnelheid en verkort de levertijd zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. De technologie van Canon biedt u meer mogelijkheden voor personalisatie en maatwerk, en stelt u in staat om aan het breedst mogelijke scala van klantwensen te voldoen.

Printen van outdoor-toepassingen

Displays printen voor buitengebruik
Versnel de productie en verkort doorlooptijden met de end-to-end-workflow van Canon, terwijl u tevens de printkwaliteit verbetert. Doordat u kleine oplagen en enkele stuks voordelig kunt produceren, heeft u de mogelijkheid om uw klanten maximale ruimte te bieden voor het personaliseren en aanpassen van hun banners voor outdoor-toepassingen.

Printen van foto’s & kunst

picture-Interieurinnovaties met print
Maak indruk met heldere, levendige kleuren met een revolutie in fotoproductieprinters. Dankzij de 7 verschillende inkten op verfbasis van Canon ervaart u met de inkjetfotoproductieprinters een afbeeldingskwaliteit met perfecte balans, zeer veel detail en erg levendige kleuren. Door het high-speed, dubbelzijdig printen haalt u ook een hogere productiviteit. De groei van uw bedrijf is dan net zo indrukwekkend als uw afbeeldingen.

Verpakkingen

De verpakkingssector is niet alleen de snelst groeiende printsector, maar ook een van de meest concurrerende. Het is dus essentieel om hierin onderscheidend te zijn. Onze toonaangevende digitale technologie biedt flexibiliteit door kleinere oplagen, geoptimaliseerde workflows, prototyping en personalisering met variabele data. Dat biedt uw bedrijf dé kansen die het nodig heeft.

Printen van verpakkingen

Geprinte verpakkingen
Houd gelijke tred met de vraag van klanten door te investeren in een gestroomlijnde digitale workflow met minimale insteltijden. Het reduceren van de kosten voor het produceren van kleine oplages en enkele stuks maakt het ook financieel haalbaar voor klanten om hun verpakking te testen en te perfectioneren voordat deze in productie gaat.

Industrieel

Wat u produceert, verschilt per dag. U heeft dus tools nodig die veelzijdig genoeg zijn voor iedere taak en waarmee u de meest uitdagende verzoeken voor maatwerk en personalisering aankunt. Met de innovatieve UV-flatbed-, UVgel-, nabewerkings- en 3D-printtechnologie van Canon kunt u niet alleen met gemak aan de vraag van klanten voldoen, maar haalt u bovendien meer omzet binnen door het ontwikkelen van aantrekkelijke, nieuwe toepassingen.

Industrieel en functioneel printen

Industrieel printen
Produceer sneller en zuiniger kleine oplagen of enkele stuks, zonder afbreuk te doen aan kwaliteit, door te investeren in een gestroomlijnd digitaal proces. Met de industriële printoplossingen van Canon kunt u klanten maximale ruimte bieden voor personalisatie en maatwerk van hun ontwerpen. Tevens biedt Canon een reeks hoogwaardige nabewerkingsoplossingen.

CAD/GIS-printen

Productieprinten voor CAD & GIS
Produceer sneller en economischer hoogwaardige prints - van enkele stuks tot duizenden gesorteerde sets technische tekeningen. De technologie van Canon helpt u niet alleen gelijke tred te houden met de vraag, maar ook de klanttevredenheid te verbeteren door uitbreiding van uw aanbod van print- en nabewerkingsopties voor CAD en GIS.

Interieurinnovaties met print

picture-Interieurinnovaties met print
De huidige trend naar meer personalisering van uiteenlopende toepassingen leidt tot een toenemende vraag naar exclusieve, op maat gemaakte producten voor o.a. interieurdecoratie. Dit biedt fantastische groeikansen voor organisaties die hun bestaande afzetmarkt willen uitbreiden. Laat u inspireren door de eindeloze mogelijkheden en toegevoegde waarde van print voor (interieur-)toepassingen en de industrie.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in

  • Canon
  • ...
  • Services voor Print Service Providers - Evolueer