Evolve, Elwe Special Promotions grow their business using the latest printing technology from Canon

Evolueer uw organisatie door de kracht van print te benutten

Uitdagingen

De professionele printsector evolueert, met nieuwe ontwikkelingen in de digitale productie waardoor ondernemingen moeten inspelen op een veranderende vraag, met onderscheidend vermogen op de concurrentie.

Met de tools en expertise van Canon kunt u deze uitdagingen omzetten in nieuwe kansen. Bied klanten innovatieve producten en services, zoals 3D-printtoepassingen. Betreed nieuwe markten en boor meer winstgevende inkomstenbronnen aan. Verbeter uw marges door productiviteitsverhoging en kostenbesparing.

Print services provider Elwe specialises in producing high quality point-of-sale (POS) displays for the retail market.

Case Study

Ontdek hoe Canon Elwe heeft geholpen nieuwe klanten aan te trekken, door tijd en kosten te verminderen voor het printen van kleine oplagen.

Lees meer

Neem contact op

om te ontdekken hoe Canon kan helpen uw bedrijf te ontwikkelen

Neem contact op

Toepassingen voor klanten

Als professioneel printexpert biedt Canon haar klanten een breed scala aan printtoepassingen op vijf belangrijke gebieden: zakelijke communicatie, publiceren, promotie, verpakkingen en industrieel.

Zakelijke communicatie

In de digitale wereld van vandaag bent u dichter bij uw klanten dan ooit. Met zo veel communicatiekanalen zorgen de gepersonaliseerde, volledig geautomatiseerde oplossingen voor variabele gegevens van Canon ervoor dat elk verhaal op print een maximale impact heeft.

Transactionele communicatie

Transactionele communicatie met de klant
Maak uw transactionele communicatie doeltreffender door te investeren in de nieuwste digitale technologie. Met de tools van Canon print u niet alleen sneller, zuiniger en in kleur, maar kunt u ook met uw transactionele documenten ook promotionele waarde toevoegen.

On-demand communicatie

On-demand communicatie
Verbeter de kwaliteit en consistentie van uw prints, terwijl u op kosten bespaart en minder verspilt. De tools van Canon helpen u bij het optimaliseren van uw workflow, zodat u uw productiviteit kunt vergroten en doorlooptijden kunt verkorten.

Printen van Direct Mail

Direct Mail printen
Verbeter de productiviteit, verlaag de kosten en bied betere klantenservice door mailings sneller en efficiënter te verwerken. Ontdek hoe u met Canon's innovatieve oplossingen voor Direct Mail printen klanten kunt binnenhalen en uw bedrijf kan doen groeien.

Publishing

Waarom zou het printen van kleinere oplagen niet financieel haalbaar zijn? Onze oplossingen voor de uitgeversmarkt maken het printen van boeken, magazines, kranten en handleidingen commercieel levensvatbaar, nu en in de toekomst. Canon biedt onder andere oplossingen voor het printen van kleine oplagen, life-cycle management, print-on-demand, uitgeven in eigen beheer, gedecentraliseerd printen en een dynamisch publicatiesysteem.

Digitale boekproductie

Digitale boekproductie
Bied uitgevers snellere levertijden, een breder aanbod van printoplagen en een efficiëntere toeleveringsketen met minder incourante voorraad met behulp van de digitale boekproductie-oplossingen van Canon. Door het aanbieden van oplossingen zoals lifecycle management van boeken, kunt u uitgevers ook helpen meer omzet te halen uit titels die niet op voorraad zijn.

Printen van handleidingen & documentatie

Printen van handleidingen & documentatie
Houd gelijke tred met de concurrentie en verbeter uw marges door sneller en efficiënter hoogwaardige documentatie en handleidingen te produceren.

Printen van foto-applicaties

Fotoproductie-printers
Vergroot uw winstmarge en uw marktaandeel met een breed scala aan hoogwaardige fotoboeken tegen lage kosten. De digitale productieprinttechnologie en -processen kunnen bovendien helpen verspilling en milieubelasting te verminderen.

Promotie

Voor krachtige outdoor-campagnes, in het oog springende reclameborden of opvallende indoor graphics kunt u met behulp van de technologie en expertise van Canon uw promotiemateriaal naar een hoger niveau tillen.

Printen van POS en posters

Printen van POS-materiaal en posters
Ontdek een snellere en veelzijdigere manier om in het oog springende posters en signage te maken. Haal meer klanten binnen door te investeren in een digitale technologie met minimale installatietijd en maximale ruimte voor maatwerk.

Printen van indoor-toepassingen

Printen van indoor-toepassingen
Genereer meer omzet door de kosten van gepersonaliseerde displays van hoge kwaliteit te reduceren. Ontdek hoe u met de printoplossingen voor indoor-toepassingen van Canon de concurrentie een stapje voor bent en blijft.

Printen van outdoor-toepassingen

Printen van outdoor-toepassingen
Ontdek hoe Canon's technologie voor het printen van outdoor-toepassingen u kan helpen meer omzet te genereren en uw marges te verhogen door kosten te besparen, terwijl u uw klanten tegelijkertijd korte doorlooptijden en meer mogelijkheden voor personalisatie kunt bieden.

Interieurinnovaties met print

Interieurinnovaties met print
Ontdek de toekomst van interieurdecoratie, door hoogwaardige producten met een grote marge te creëren met alle mogelijkheid tot personalisering.

Printen van foto’s & kunst

picture-Interieurinnovaties met print
Maak indruk met heldere, levendige kleuren met een revolutie in fotoproductieprinters. Dankzij de 7 verschillende inkten op verfbasis van Canon ervaart u met de inkjetfotoproductieprinters een afbeeldingskwaliteit met perfecte balans, zeer veel detail en erg levendige kleuren. Door het high-speed, dubbelzijdig printen haalt u ook een hogere productiviteit. De groei van uw bedrijf is dan net zo indrukwekkend als uw afbeeldingen.

Verpakkingen

De verpakkingssector is niet alleen de snelst groeiende printsector, maar ook een van de meest concurrerende. Het is dus essentieel om hierin onderscheidend te zijn. Onze toonaangevende digitale technologie biedt flexibiliteit door kleinere oplagen, geoptimaliseerde workflows, prototyping en personalisering met variabele data. Dat biedt uw bedrijf dé kansen die het nodig heeft.

Printen van verpakkingen

Geprinte verpakkingen
Houd gelijke tred met de vraag van klanten door te investeren in een gestroomlijnde digitale workflow met minimale insteltijden. Het reduceren van de kosten voor het produceren van kleine oplages en enkele stuks maakt het ook financieel haalbaar voor klanten om hun verpakking te testen en te perfectioneren voordat deze in productie gaat.

Industrieel

Wat u produceert, verschilt per dag. U heeft dus tools nodig die veelzijdig genoeg zijn voor iedere taak en waarmee u de meest uitdagende verzoeken voor maatwerk en personalisering aankunt. Met de innovatieve UV-flatbed-, UVgel-, nabewerkings- en 3D-printtechnologie van Canon kunt u niet alleen met gemak aan de vraag van klanten voldoen, maar haalt u bovendien meer omzet binnen door het ontwikkelen van aantrekkelijke, nieuwe toepassingen.

Industrieel en functioneel printen

Industrieel printen
Produceer sneller en zuiniger kleine oplagen of enkele stuks, zonder afbreuk te doen aan kwaliteit, door te investeren in een gestroomlijnd digitaal proces. Met de industriële printoplossingen van Canon kunt u klanten maximale ruimte bieden voor personalisatie en maatwerk van hun ontwerpen. Tevens biedt Canon een reeks hoogwaardige nabewerkingsoplossingen.

CAD/GIS-printen

CAD/GIS-printen
Behoud uw positie op een concurrerende markt door sneller en voordeliger hoogwaardige plannen, kaarten en tekeningen te produceren. Ontwikkel uw organisatie met Canon's geavanceerde print- en nabewerkingsoplossingen voor CAD en GIS.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in

  • Canon
  • ...
  • Services voor Print Service Providers - Evolueer