Bas Meelker

Bas Meelker

Bas Meelker fotografeerde met zijn Canon EOS 5D Mark III camera verschillende streken in Nederland voor zijn showcase Dutch Delight. Deze schitterende foto’s zijn geprint met de 12-kleuren Canon imagePROGRAF iPF6450 grootformaat printer op Canon Satin PhotoPaper 240 g/m².

De showcase is afgewerkt met de Fastbind FotoMount van Albyco Nederland. Op deze site treft u meer informatie aan over alle betrokken partijen.

Bas Meelker Showcase

Bas Meelker (1972) is een gepassioneerde Nederlandse landschapsfotograaf. In 2002 pakte hij voor het eerst een camera en in de afgelopen jaren heeft zijn carrière een grote vlucht genomen. Intussen mag hij zich rekenen tot de top van de Nederlandse landschapsfotografen. Zijn werk is internationaal bekend om zijn dramatische impact. Zijn stijl wordt gekenmerkt door combinatie van intense kleuren en composities.

Bas is werkzaam als fulltime landschapsfotograaf voor verschillende gerenommeerde opdrachtgevers. Daarnaast schrijft hij voor verschillende Nederlandse fototijdschriften en geeft hij lezingen en workshops in binnen- en buitenland. Bas is tevens auteur van het boek 'Focus op fotografie - landschap en architectuur' en Canon Large Format Print ambassadeur.

[LOCAL] picture_bas meelker

Bas Meelker Photography
Magnusstraat 23
9746 BR Groningen
www.basmeelker.com
info@basmeelker.nl
+31-6-53515078

De Bas Meelker Showcase is geprint met de 12-kleuren LUCIA EX, Canon iPF6450. Deze grootformaat printer beschikt over zowel RGB- als CMYK-inkten voor een gigantisch kleurenspectrum en uitzonderlijk nauwkeurige kleuren met uitstekende gradaties en vol zwart.

Dit systeem is zeer snel en tegelijkertijd zeer efficiënt en kosteneffectief, zodat u kunt rekenen op een uitstekend rendement op uw investering. Canon biedt een keuze uit 5 specialistische grootformaat printers voor de fotografie en fine-art omgeving, variërend van 17 tot en met 60 inch printbreedte. Alle modellen worden uitgeleverd met gratis plug-ins voor Digital Photo Professional en Photoshop. Voor meer informatie over wat Canon voor u kan betekenen in wereld van grootformaat printen, klik op de onderstaande link om de brochure te downloaden.

klik hier.


Kenmerken Canon imagePROGRAF grootformaat printers:

  • Superieure printkwaliteit
  • Bijzonder groot kleurbereik
  • Grote krasbestendigheid
  • Prachtige zwarting
  • Printen zonder witrand
  • Gratis Photoshop plug-in
  • Digital Photo Professional plug-in
  • Mac en PC compatible
De Canon imagePROGRAF 8- en 12-kleuren grootformaat printers zijn onlangs door BLI Buyers Lab beloond met de '2014 Wide Format Graphic Arts - Printer Line of the Year' award.

Canon Nederland N.V.
Brabantlaan 2
5216 TV Den Bosch
www.canon.nl
salessupporttds@canon.nl
073-6 815 889

De Bas Meelker Showcase is afgewerkt met de Fastbind FotoMount van Albyco Nederland, de totaalleverancier voor alle documentafwerking. Fastbind Fotomount is een professionele oplossing om zelf luxe fotoalbums te monteren, met gepersonaliseerd hardcovers en doorlopende pagina’s. Perfecte panoramische fotoboeken zijn het resultaat!

[LOCAL] picture_fastbind fotomount

Albyco Nederland B.V.
Elschot 2
4905 AZ Oosterhout
www.albyco.nl
sales@albyco.nl
+31-162-486286

Albyco

Contact

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw projecten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bedrijfsnaam : *
Contactpersoon : *
E-mail : *
Postcode : *
Verifiëren *