banner_DrupaHeader_2000x750

Breng een bezoek aan de stand van Canon tijdens drupa 2016

Canon is ervan overtuigd dat het nog nooit zo interessant is geweest om met print bezig te zijn als nu. Kom langs en ontdek de innovatieve toepassingen van Canon’s nieuwste end-to-end-oplossingen op de stand van Canon tijdens drupa 2016. Drupa vindt plaats van 31 mei t/m 10 juni in de Messe in Düsseldorf, Duitsland.

Bezoek Canon in hal 8a op drupa 2016 (Messe Düsseldorf, 31 mei t/m 10 juni 2016).

Ontdek de mogelijkheden met Canon tijdens drupa 2016:

• Bekijk oplossingen van wereldklasse voor productieprinten. Van hoogwaardige digitale kleurenpersen tot document management- en crossmedia-software, en van digitale nabewerking tot grootformaat printen.

• Hoor hoe Canon uw organisatie kan helpen om productie te stroomlijnen, efficiëntie te verhogen en meer uit investeringen te halen.

• Bekijk de liveproductie van een breed aanbod digitale printtoepassingen, waaronder gepersonaliseerd marketingmateriaal voor meerdere kanalen, hoge kwaliteit fotoboeken, kleine oplages van boeken en magazines, promotionele verpakkingen, POS-graphics en decoratieve prints.

• Ontdek innovatieve bedrijfsmodellen, verken nieuwe toepassingen en benut nieuwe inkomstenbronnen.

Ontdek hoe Canon klanten helpt de kracht van print optimaal te benutten

Kom op de beurs meer te weten over Canon’s uitgebreide productaanbod waarmee u een groot scala aan inspirerende toepassingen kunt creëren. Bovendien kunt u deze toepassingen bekijken op onze stand.

Ook te zien op de stand van Canon:

ProJet 5500X 3D-printer

ImageStream 2400-productieprinter

ColorStream 3900 Z-productieprinter

subscribe section image

Mis de laatste updates voor de printindustrie niet!

Meld u nu aan voor Canon’s digitale en/of geprinte versie van Think Digital om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, inzichten en klantverhalen uit de grafische industrie.

Aanmelden