Digital Transformation 2016

Digital Transformation 2016
Woensdag 7 december a.s.
De Kuip, Rotterdam

Hét congres voor managers die de digitale transformatie vormgeven en uitvoeren

Op woensdag 7 december 2016 vindt in De Kuip te Rotterdam het congres Digital Transformation 2016 plaats. Als platinum partner van dit congres biedt Canon u de mogelijkheid om kosteloos in te schrijven voor deze dag.

Over het congres Digital Transformation

Er dreigt een steeds groter wordende kloof tussen wat klanten willen in dit digitale tijdperk en waartoe organisaties in staat zijn. We kennen allemaal de voorbeelden van startups die in korte tijd succesvol zijn geworden met behulp van de mogelijkheden die digitale technologie biedt. Als je als bestaande organisatie niet mee verandert met de gedigitaliseerde klant, dan is de kans groot dat je de klant gaat verliezen!

Dit congres gaat niet over de vraag óf je als organisatie digitaal moet transformeren, maar hoe! Digitale transformatie is een bedrijfsbreed en meerjarig veranderproces. Hoe pak je dat aan? Thema’s die aan bod komen:

- Wat is digital transformation?
- Hoe zorg je voor een toekomstig businessmodel?
- Hoe kun je je als bestaande organisatie opnieuw uitvinden?
- Wie is je klant eigenlijk precies en wat zijn zijn behoeften?
- Transformeren = veranderen. Hoe krijg je de mensen mee?
- Hoe ga je als bestaande organisatie om met legacy?

Canon en digitale transformatie

Canon is als expert op het gebied van communicatielogistiek platinum partner van het congres Digital Transformation 2016. Digitalisering heeft de manier waarop mensen (en dus ook organisaties) werken en met elkaar communiceren onomstotelijk en voor altijd veranderd. Canon helpt organisaties de (digitale) transitie te maken van het oude naar het nieuwe werken en het nieuwe communiceren, ook aansluitend op mobiel en social media. Canon ontwikkelt samen met u een passende strategie voor uw organisatie en helpt met de implementatie ervan. Zo nemen we u stap voor stap mee in uw digitale transformatie.

Benieuwd wat Canon voor u kan betekenen?

Wij gaan graag met u in gesprek tijdens Digital Transformation op 7 december a.s. Bent u niet in de gelegenheid het congres te bezoeken? Klik dan hier om uw gegevens achter te laten, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u meer informatie over Canon’s visie op digitale transformatie van organisaties? Klik dan hier.