Differentiate, customer communication management

Differentieer om u te onderscheiden in een dynamische wereld

Uitdagingen

Vandaag de dag kan het een hele uitdaging zijn om klanten via meerdere digitale kanalen, op het gewenste moment en op een consistente manier van informatie te voorzien. 

De innovatieve oplossingen van Canon helpen u persoonlijk, relevant en op basis van individuele voorkeuren met uw klanten te communiceren. En dat via een geautomatiseerd proces waarbij u de mogelijkheid heeft alle stappen te volgen en waarbij afdelingen zelf de mogelijkheid hebben de inhoud van documenten aan te passen met bewaking van de huisstijl.

Differentiate, Rohner Spiller grow their business, using marketing and customer communication solutions from Canon

Case Study

Ontdek hoe Canon UWV heeft geholpen de multichannel-klantcommunicatie aan te passen aan nieuwe regelgeving en persoonlijke situaties.

Lees meer

Neem contact op

om te ontdekken hoe Canon uw organisatie kan helpen zich te onderscheiden

Neem contact op

Onze diensten en producten

Campagnemanagement

campagnemanagement
Zonder de juiste tools kunnen crossmedia-campagnes onsamenhangend en ineffectief worden. Werf nieuwe klanten door krachtige multimedia-campagnes met een meetbare respons.

Creative Services

picture-creative-services
Canon biedt Creative Services die fungeert als een extensie van uw marketing- en/of communicatieafdeling. Eén aanspreekpunt binnen uw organisatie voor effectieve coördinatie, uitvoering en productie van al uw communicatie-uitingen zorgt voor een consistente boodschap en een goede toepassing van de huisstijl.

Customer Communications Management

inbound marketing & customer communications
Klantcommunicatie is een onmisbaar onderdeel van elke organisatie. Het is dan ook belangrijk dat u zich op dit gebied steeds blijft ontwikkelen om succesvol te blijven. Ontdek nieuwe manieren om klanten aan u te binden door op het juiste moment, via het juiste kanaal met hen te communiceren.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in

  • Canon
  • ...
  • Customer Communication Services - Differentieer