Differentiate, customer communication management

Differentieer om u te onderscheiden in een dynamische wereld

Uitdagingen

Vandaag de dag kan het een hele uitdaging zijn om klanten via meerdere digitale kanalen, op het gewenste moment en op een consistente manier van informatie te voorzien. 

De innovatieve oplossingen van Canon helpen u persoonlijk, relevant en op basis van individuele voorkeuren met uw klanten te communiceren. En dat via een geautomatiseerd proces waarbij u de mogelijkheid heeft alle stappen te volgen en waarbij afdelingen zelf de mogelijkheid hebben de inhoud van documenten aan te passen met bewaking van de huisstijl.

Differentiate, Rohner Spiller grow their business, using marketing and customer communication solutions from Canon

Case Study

Ontdek hoe Canon UWV heeft geholpen de multichannel-klantcommunicatie aan te passen aan nieuwe regelgeving en persoonlijke situaties.

Lees meer

Neem contact op

om te ontdekken hoe Canon uw organisatie kan helpen zich te onderscheiden

Neem contact op

Onze diensten en producten

Customer Communications Management

Customer Communications
Canon helpt organisaties nieuwe strategieën te implementeren op het gebied van omnichannel-communicatie, documentmanagement en informatiemanagement, waardoor zij in staat zijn de transitie te maken naar deze nieuwe manier van communiceren.

Campagnemanagement

campagnemanagement
Ontwikkel krachtige multichannel-campagnes met consistente communicatie in geprinte en digitale media. De tools van Canon voor campagnemanagement geven u een beter inzicht in de voorkeuren van uw klanten, zodat u gerichter en met een meetbare respons kunt communiceren.

Creative Services

picture-creative-services
Canon biedt Creative Services waarbij een inhouse studio fungeert als extensie van uw marketing- en/of communicatieafdeling. Eén aanspreekpunt binnen uw organisatie voor effectieve coördinatie, uitvoering en productie van al uw communicatie-uitingen zorgt voor een consistente boodschap en een goede toepassing van de huisstijl.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in

  • Canon
  • ...
  • Customer Communication Services - Differentieer