De Canon Academy

BEHOUD JE DIERBAARSTE MOMENTEN VOOR ALTIJD

Wat is het geheim van een goede foto? Wat maakt het dat je weer helemaal terug bent in het moment zodra je ernaar kijkt? De Canon Academy helpt je jouw dierbare momenten op de best mogelijke manier vast te leggen.

Je leert je nieuwe camera grondig kennen, zowel thuis als aan de Fotovakschool, en past dit toe in praktijkopdrachten. Een online personal coach geeft daarnaast concrete feedback op je foto’s. Zo verbeter je jezelf en maak je de meest fantastische foto’s om jouw verhaal te kunnen vertellen.

Volg nu de Canon Academy voor slechts € 25,- bij aankoop van een van de volgende modellen:


Aanmelden voor de Canon Academy 

  • Meld je aan voor de Canon Academy op www.fotovakschool.nl/canon. Upload hier ook je aankoopbewijs van de camera.
  • Van de Fotovakschool ontvang je bericht over je inschrijving en ontvang je verdere instructies
  • Tijdens het praktijkgedeelte bij de Fotovakschool dien je jouw camera, de Canon academy waarde-cheque, je inschrijfbevestiging en het aankoopbewijs van de camera mee te nemen.


Actieperiode

De actieperiode loopt van 1 augustus 2017 t/m 31 januari 2018. Het praktijkgedeelte van de Canon Academy wordt door de Fotovakschool gegeven op verschillende locaties in Nederland tot medio maart 2018, onder voorbehoud van beschikbaarheid locaties. Registratie voor deelname uiterlijk 15 februari 2018.

Wat is de Canon Academy?

Om jullie te helpen met een nog betere start in de wereld van fotografie , hebben we de Canon Academy in het leven geroepen. Je hebt nu toegang tot een online uitleg van de basis principes van fotografie. Hier kan je tutorials bekijken, oefeningen en opdrachten doen en tests maken. Wanneer je dit gevolgd hebt ben je klaar om het praktijkgedeelte op de Fotovakschool te volgen. Hier zal het geleerde theoretische gedeelte in de praktijk gebracht worden. Tijdens deze online workshop, praktijkgedeelte of naderhand heb je ook de mogelijkheid om twee keer een foto te laten reviewen. Hier krijg je dan feedback op van een leraar van de Fotovakschool.

de Fotovakschool

Stichting de Nederlandse Fotovakschool (kortweg Fotovakschool) is een van de oudste en meest gerenomeerde opleidingen voor beroepsfotografie. De stichting is 70 jaar geleden ontstaan vanuit de brancheorganisaties voor fotografie.

Canon werkt voor de Canon academy promotie samen met de Fotovakschool omdat de Fotovakschool beschikt over:

 • een heldere vakinhoudelijke en didactische visie
 • een ervaren docententeam
 • perfect ingerichte multifunctionele studio's
 • moderne ICT voorzieningen
 • goed bereikbare leslocaties verspreid over het hele land

Klik hier om je in te schrijven voor de Canon Academy. 

Fotovakschool

Actievoorwaarden

Download de actievoorwaarden via de onderstaande link.

Actievoorwaarden Canon Academy [PDF, 62KB]