L-series EOS R & EF Lenses

Canon RF-lenzen

Ontdek de nieuwe mogelijkheden

Vanuit het niets opgebouwd

Het EOS R System en de RF-lensvatting tillen het legendarische EOS System naar een nieuw niveau. De Canon-engineers hebben het EOS R System in lijn met technologische ontwikkelingen en op basis van feedback van eindgebruikers ontworpen. Hierbij is rekening gehouden met gebruiksvriendelijkheid en uitbreidingsmogelijkheden van de lens.

Ontworpen kwaliteit

De RF-lens heeft een radicaal, nieuw optisch ontwerp. Dankzij dit ontwerp kunnen grote lenselementen zeer dicht bij de sensor worden geplaatst, waardoor licht direct op de sensor valt. Hierdoor worden optische fouten voorkomen en wordt de beeldkwaliteit verbeterd.

Canon The RF mount

Ontworpen voor flexibiliteit

De korte backfocus en de grote diameter van 54 mm van de vatting gaven de Canon-engineers meer vrijheid om een nieuwe optische generatie te ontwikkelen – ze vonden de perfecte balans tussen het verkleinen van het systeem en hoogwaardige beelden en optische prestaties.

Canon eos r back folts

Nieuw in 2019Canon deelt met veel plezier mee dat er momenteel zes full-frame RF-lenzen worden ontwikkeld om in 2019 op de markt gebracht te worden. Deze lenzen dienen als uitbreiding van het EOS R System en bieden nieuwe opnamemogelijkheden.

Wellicht vind je dit ook interessant...