L-series EOS R & EF Lenses

Canon RF-lenzen

Ontdek de nieuwe mogelijkheden

Nieuw in 2020

Met trots kondigt Canon nieuwe lenzen en opzetstukken aan voor het EOS R-systeem, inclusief de fantastische RF 100-500mm F4.5-7.1L IS USM, RF 600mm F11 IS STM en RF 800mm F11 IS STM uit de L-serie voor ongekend bereik en veelzijdigheid. Daarnaast bevestigt Canon ook het plan om in 2020 extra RF-lenzen te introduceren.

Laat zien dat je geïnteresseerd bent in het EOS R System

Ontvang als een van de eersten het laatste nieuws over het EOS R System, Canon-aanbiedingen, tips, tutorials, nieuwsberichten en uitnodigingen voor lokale evenementen.

Meld je nu aan

Vanuit het niets opgebouwd

Het EOS R System en de RF-lensvatting tillen het legendarische EOS System naar een nieuw niveau. De Canon-engineers hebben het EOS R System in lijn met technologische ontwikkelingen en op basis van feedback van eindgebruikers ontworpen. Hierbij is rekening gehouden met gebruiksvriendelijkheid en uitbreidingsmogelijkheden van de lens.

Ontworpen kwaliteit

De RF-lens heeft een radicaal, nieuw optisch ontwerp. Dankzij dit ontwerp kunnen grote lenselementen zeer dicht bij de sensor worden geplaatst, waardoor licht direct op de sensor valt. Hierdoor worden optische fouten voorkomen en wordt de beeldkwaliteit verbeterd.

Canon The RF mount

Ontworpen voor flexibiliteit

De korte backfocus en de grote diameter van 54 mm van de vatting gaven de Canon-engineers meer vrijheid om een nieuwe optische generatie te ontwikkelen – ze vonden de perfecte balans tussen het verkleinen van het systeem en hoogwaardige beelden en optische prestaties.

Canon eos r back folts

Wellicht vind je dit ook interessant...