Publishing sector header image

Publishing

Waarom zou het printen van kleinere hoeveelheden niet financieel haalbaar zijn? De oplossingen van Canon zorgen ervoor dat het printen van publicaties zowel rendabel als toekomstbestendig is. Welkom bij on-demand printen, hoe groot de opdracht ook is.

Een groot verschil met korte productieruns

De mogelijkheid de waardeketen van gedrukte boeken, tijdschriften en kranten in positieve zin te veranderen is een zeer spannende ontwikkeling. Canon is de perfecte partner om u te helpen bij het toepassen van digitale bedrijfsmodellen voor de uitgeversmarkt. Grote hoeveelheden in korte tijd, levenscyclusbeheer, print-on-demand, uitgeven in eigen beheer, gedecentraliseerd printen en een dynamisch publicatiesysteem – Canon maakt deze diensten rendabel met klantgerichte oplossingen.

Lees het laatste nieuws van de grafische industrie

Industry focus

Industriefocus: boekdruk en uitgevers

Hier wordt beschreven hoe de opkomst van e-readers heeft geleid tot een verstoring van de uitgeverswereld en hoe de printsector reageert op deze duidelijke verschuiving in de branche.

future_of_colourprint_landing

Een regenboog aan mogelijkheden

Digitaal printen biedt een enorm scala aan nieuwe printmogelijkheden, waardoor Print Service Providers hun printvolumes kunnen verhogen en nieuwe inkomstenbronnen kunnen genereren.

The Future of Publishing

De toekomst van de uitgeverijsector

Word lid van onze LinkedIn-groep om deel te nemen aan de discussie over de toekomst van de uitgeverijsector.

Ontdek wat klanten zoals u hebben bereikt met Canon

Ontdek de beste oplossingen voor uw bedrijf

Ontdek wat klanten zoals u hebben bereikt met Canon

VarioPrint Ultra 6320

VarioPrint Ultra 6320

Voortbordurend op de sterke reputatie van zijn toonaangevende technologie is de VarioPrint 6000 Ultra+ serie een krachtige serie uiterst productieve digital perfecting printing systems.

imagePress C10000VP

imagePRESS C10000VP

De imagePRESS C10000VP brengt digitaal kleurenprinten naar een hoger niveau en biedt een combinatie van uitzonderlijke kwaliteit, productiviteit en veelzijdigheid op een snelheid van 100 ppm vanuit tal van toepassingen.

imagePROGRAF PRO-2000

imagePROGRAF PRO-2000

Voor de beste fotografische printkwaliteit kan de imagePROGRAF PRO-2000 afbeeldingen tot wel 24” produceren met de beste printkwaliteit, uitstekende snelheden en betrouwbaarheid.

Essential Business Builder Program

Essential Business Builder Programma

Dit programma is zinvol voor elke onderneming met printactiviteiten – van centrale repro tot commerciële printbedrijven. Krijg advies en begeleiding op maat op het moment dat u het nodig heeft, van onafhankelijke experts uit de printbranche die u helpen uw bedrijfskritische vraagstukken te beantwoorden en de bedrijfsprestaties over de gehele linie te verbeteren.

Voornaam

Achternaam

Emailadres

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout