Photography sector header image

Foto

Het digitale tijdperk heeft de creatieve industrie omgevormd. De publieksbrede marketing is op zijn retour, en gerichte, multichannel communicatie heeft de toekomst. Canon heeft de oplossingen om u te helpen u hieraan aan te passen.

Maak indruk met heldere, levendige kleuren

Een revolutie in fotoproductieprinters. Dankzij de 7 verschillende inkten op verfbasis van Canon ervaart u met de inkjetfotoproductieprinters een afbeeldingskwaliteit met perfecte balans, zeer veel detail en erg levendige kleuren. Door het high-speed, dubbelzijdig printen haalt u ook een hogere productiviteit. De groei van uw bedrijf is dan net zo indrukwekkend als uw afbeeldingen.

Lees het laatste nieuws van de grafische industrie

wide-format-opportunity.png

De opties voor grootformaat zijn net zo gemakkelijk als zwart-wit

Of u nu een professionele fotograaf of een PSP bent, het printen van zwart-witfoto's op grootformaat kan een kans zijn om van trends op de markt te profiteren en uw dienstenpakket uit te breiden.

Photo-page-image-480x320

Capturing Success: wide format opportunities for Professional Photographers

This guide provides examples of how professional photographers are leveraging large format printing to showcase their work and unlock new and exciting business opportunities.

Ontdek wat klanten zoals u hebben bereikt met Canon

Ontdek de beste oplossingen voor uw bedrijf

Ontdek wat klanten zoals u hebben bereikt met Canon

DL_5000_Default.jpg

DreamLabo 5000

Canon's allereerste inkjetprinter voor fotoproductie is het nieuwe alternatief voor de traditionele silver halide-technologie, geschikt om een breed portfolio aan hoogstaande fotoartikelen te kunnen maken.

Photography and fine art printers

Printers voor fotografie en beeldende kunst

U bent verzekerd van een goede productiviteit en een voortreffelijke beeldkwaliteit en kunt kiezen uit Canon's grootformaat 8- en 12-kleurenprinters. Canon's pigmentinktsysteem levert bijzonder levendige en natuurgetrouwe kleuren. Met deze gebruiksvriendelijke apparaten maakt u in een handomdraai prints variërend van A2 tot 1,5 m. U kunt zich dus volledig richten op de creatieve kant van het verhaal.

Flatbed printers

Flatbed printers

Flatbed printers zijn ideaal voor hoogwaardige prints op harde en flexibele media. Kies uw grootformaat UV-flatbedprinter uit een serie standaardtafels of extra grote tafels, optioneel met witte inkt en/of vernis, verkrijgbaar in een scala van productieprintsnelheden die aan uw eisen voor displayproductie voldoen.

Praat met een expert tijdens kantooruren

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

* Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout