Expertise sector header image

Expertise

Canon begrijpt dat de aanschaf van een productieprinter of een grootformaatprinter een hele investering is. De experts bij Canon geven u de end-to-end ondersteuning om u te helpen het product te kiezen dat bij u past.

Canon denkt met u mee, van begin tot eind

Canon kent uw branche, de behoeften en de vereisten, tot in detail. Dus als u met Canon samenwerkt, kunt u erop vertrouwen dat Canon de beste en meest effectieve oplossingen zal vinden om te voldoen aan de behoeften van uw bedrijf. In elke fase van het proces biedt Canon u uitgebreide expertise, ondersteuning en advies om u te helpen te blijven concurreren en slimmere manieren van werken te vinden.

Lees het laatste nieuws van de grafische industrie

Think Retail Guide

Think Retail magazine

Lees de Canon Think Retail, een magazine met de nieuwste inzichten en trends met betrekking tot de rol van printen in de moderne detailhandel.

Think Packaging Guide

Think Packaging

Lees de Canon Think Packaging, een magazine met de nieuwste inzichten en trends met betrekking tot de rol van printen in de moderne verpakkingsindustrie.

Think Creative Guide

Think Creative magazine

Lees de Canon Think Creative, een magazine met de nieuwste inzichten en trends met betrekking tot de rol van printen in de moderne designwereld.

Think Build Guide

Think Build magazine

Lees de Think Build, een magazine met de nieuwste inzichten en trends met betrekking tot de rol van print in de bouw.

Think Décor Guide

Think Décor magazine

Lees Think Décor, een magazine met de nieuwste inzichten en trends met betrekking tot de rol van digitaal printen in de Europese interieurbranche.

Think Personal Guide

Think Personal magazine

Lees Think Personal, een magazine met inzichten in personalisatie en de mogelijkheden die print voor deze toegevoegde waarde te bieden heeft.

Ontdek de beste oplossingen voor uw bedrijf

Ontdek wat klanten zoals u hebben bereikt met Canon

Choosing the right UV Flatbed Printer

De juiste UV-flatbedprinter kiezen (pdf)

Een handleiding bij het selecteren van de juiste UV-flatbedprinter voor uw bedrijf [PDF, 3.1MB]

Essential Business Builder Program

Essential Business Builder Programma

Dit programma is zinvol voor elke onderneming met printactiviteiten – van centrale repro tot commercieel printbedrijf. Krijg advies en begeleiding op maat op het moment dat u het nodig heeft, van onafhankelijke experts uit de printbranche die u helpen uw bedrijfskritische vraagstukken te beantwoorden en de bedrijfsprestaties over de gehele linie te verbeteren.

THINK Guides

Think-magazines

Deze Think-magazines bieden inzicht in de trends en ontwikkelingen in de detailhandel, ontwerp- en verpakkingsindustrie en de manier waarop de printindustrie op deze dynamische markten kan inspelen.

Business Bytes

Business Bytes

Business Bytes is een pan-Europese HUB voor nuttige en onpartijdige bedrijfsexpertise, samengesteld en beheerd door Canon. De content wordt geschreven door experts in de branche, experts van Canon én van buiten Canon, en wordt gelezen door toonaangevende en innovatieve bedrijven uit heel Europa.

Voornaam

Achternaam

Emailadres

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout