Creative sector header image

Reclame/
Creatief

Het digitale tijdperk heeft de creatieve industrie omgevormd. De publieksbrede marketing is op zijn retour, en gerichte, multichannel communicatie heeft de toekomst. Canon heeft de oplossingen om u te helpen u hieraan aan te passen.

Leg uw ideeën geen beperkingen op en stop niet met printen

Creativiteit leidt vaak tot geweldige ideeën, waar het dan helaas vaak bij blijft. Daar kan nu verandering in komen. Wat u print en hoe u dat doet, kan uw ideeën naar een hoger niveau tillen. De toekomst ligt in on-demand printen, personalisatie en de mogelijkheid om campagnes via meerdere kanalen te leveren. Wat het contactmoment ook is, Canon biedt u de expertise en de technologie om uw campagnes meetbaarder en doeltreffender te maken.

Lees het laatste nieuws van de grafische industrie

Think Creative Guide

Think Creative magazine

Lees de Canon Think Creative, een magazine met de nieuwste inzichten en trends met betrekking tot de rol van printen in de moderne designwereld.

Think Retail Guide

Think Retail magazine

Lees de Canon Think Retail, een magazine met de nieuwste inzichten en trends met betrekking tot de rol van printen in de moderne detailhandel.

can-print-enhance-customer-experience

Kan print de klantbeleving verbeteren?

Dankzij de grotere focus van bedrijven op de klantbeleving krijgen Print Service Providers de mogelijkheid om te laten zien hoe print een rol speelt bij het verbeteren van de klantbeleving en het genereren van klantinzicht.

Ontdek wat klanten zoals u hebben bereikt met Canon

Ontdek de beste oplossingen voor uw bedrijf

Ontdek wat klanten zoals u hebben bereikt met Canon

Signage & poster printers

Poster printers en signage

Voor pakkende postercampagnes, opvallende borden of indrukwekkende expositieafbeeldingen: met ons assortiment poster printers van 24 tot 64 inch behaalt u de allerbeste resultaten. Iedere grootformaat printer biedt alles wat u nodig hebt.

UV flatbed printers

UV-flatbedprinters

UV flatbed printers zijn ideaal voor hoogwaardige prints op harde en flexibele media. Kies uw flatbed UV grootformaat printer uit een serie standaardtafels of extra grote tafels, optioneel met witte inkt en/of vernis, verkrijgbaar in een scala van productieprintsnelheden die aan uw eisen voor displayproductie voldoen.

Flatbed cutters

Digitale snijtafel

De ProCut G3 serie omvat vijftien zeer nauwkeurige, geautomatiseerde snijsystemen die uitzonderlijke kwaliteit, verscheidenheid en productiviteit leveren voor displaytoepassingen.

Display graphics workflow software

Document management software

Stroomlijn de workflow van prepress tot nabewerking. Garandeer consistente uitvoer en consistent kleurmanagement.

Voornaam

Achternaam

Emailadres

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout