Commercial sector header image

Commercieel

Volume is het belangrijkst dus is het essentieel om zowel hoeveelheid als kwaliteit te kunnen leveren. Canon kan u helpen flexibel te zijn en personalisatie toe te passen.

In een wereld waarin we overladen worden met communicatie bieden de gerichte printtoepassingen van Canon een gepersonaliseerde ervaring met meer impact. Ontdek hoe u met #UNLEASHPRINT relevante content kunt leveren aan de juiste mensen en op het juiste moment.

Een ander geluid tussen alle reclame

Klanten warm maken en binden door middel van digitaal geprinte communicatie was nog nooit zo eenvoudig. Dat komt omdat u met steeds flexibelere oplossingen gepersonaliseerd materiaal kunt maken, ongeacht hoeveel klanten u hebt. Dit wordt mogelijk gemaakt door vooruitgang in snelheid en kwaliteit, maar ook door meer inzicht in kansen in de markt en in bedrijfsmodellen die nodig zijn om deze oplossingen toepasbaar te maken.

Lees het laatste nieuws van de grafische industrie

marketing-automation_top

Marketingautomatisering: Wat u moet weten

Voor Print Service Providers (PSP's) is marketingautomatisering meer dan alleen een hulpmiddel om het effect van printwerk binnen de marketingcampagne van een klant te vergroten.

key-considerations-when-investing-in

Belangrijke overwegingen bij het investeren in web-to-print

Hoewel web-to-print een veelbesproken onderwerp vormt in de printbranche, vinden er verrassend weinig implementaties van W2P-systemen door Print Service Providers (PSP's) plaats. De onderliggende problemen kunnen worden verholpen door enkele belangrijke punten aan te pakken.

Ontdek wat klanten zoals u hebben bereikt met Canon

Ontdek de beste oplossingen voor uw bedrijf

Ontdek wat klanten zoals u hebben bereikt met Canon

ColorStream-3000_Varioprint.png

Printproductieomgevingen

Canon biedt een complete reeks productieprinters en software voor in-house printen en commerciële printbedrijven. Met de print- en softwareoplossingen kunt u taken sneller uitvoeren en uw klanten de kwaliteit bieden die zij eisen, of u zich nu bezighoudt met graphic art, publicaties, transactieprinten of werkzaam bent op een centrale repro-afdeling.

3A_5000_front_1.jpg

imagePRESS C10000VP

De imagePRESS C10000VP brengt digitaal kleurenprinten naar een hoger niveau en biedt een combinatie van uitzonderlijke kwaliteit, productiviteit en veelzijdigheid op een snelheid van 100 ppm vanuit tal van toepassingen.

Oc_VPi300 Default.jpg

Océ VarioPrint i300

Een zeer innovatieve kleureninkjet vellenpers met grote capaciteit die de hoge productiviteit van inkjet combineert met de veelzijdigheid van losbladprinten en flexibele media.

Voornaam

Achternaam

Emailadres

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout