Business Comms sector header image

Zakelijke communicatie

Het printen hoeft niet op te houden wanneer u naar huis gaat. Canon biedt betrouwbare, snelle en volledig geautomatiseerde printoplossingen waarmee u het werk efficiënt en nauwkeurig kunt uitvoeren.

Vertel het juiste verhaal op het juiste moment

In de digitale wereld van vandaag bent u dichter bij uw klanten dan ooit. Er zijn heel veel kanalen om met hen te communiceren en de gepersonaliseerde, volledig geautomatiseerde oplossingen voor variabele gegevens van Canon zorgen ervoor dat elk verhaal dat u vertelt met de kracht van print relevanter is dan ooit.

Lees het laatste nieuws van de grafische industrie

Transforming Business Guide

Transforming Business-gids

Ontdek de vier megatrends die volgens Canon de manier waarop organisaties met informatie omgaan, fundamenteel zullen transformeren.

ten-ways-to-add-value-with-variable-data-printing.png

Tien manieren om waarde toe te voegen met VDP (Variable Data Printing)

Met het vooruitzicht dat het aandeel hoogwaardig VDP-werk waarschijnlijk niet zal veranderen, kijken we naar tien manieren waarop PSP's meer inkomsten kunnen genereren door waarde toe te voegen aan het VDP-werk dat ze al leveren.

extracting-value-from-the-organisations-data.png

Ontleen waarde aan de data van de organisatie. Het wordt tijd dat uw printactiviteiten de uitdaging aangaan

Met de toenemende vraag naar kleurenprints voor transactiedocumenten, wordt het tijd dat centrale repro's hun toegevoegde waarde voor de organisatie gaan vergroten.

Ontdek wat klanten zoals u hebben bereikt met Canon

Ontdek de beste oplossingen voor uw bedrijf

Ontdek wat klanten zoals u hebben bereikt met Canon

 ColorStream 6000 Chroma

ColorStream 6000 Chroma

De ColorStream 6000 Chroma is een uiterst veelzijdige webgestuurde inkjetpers die een combinatie biedt van uitstekende kwaliteit en flexibiliteit voor de efficiënte en betrouwbare productie van mail, publicaties en commerciële toepassingen.

 VPi300

VarioPrint i300

Een zeer innovatieve kleureninkjet vellenpers met grote capaciteit die de hoge productiviteit van inkjet combineert met de veelzijdigheid van losbladprinten en flexibele media.

imagePRESS_C800

Canon imagePRESS C800

De innovatieve imagePRESS C800 is een krachtige en veelzijdige kleuren light productieprinter, die nieuwe niveaus van kwaliteit en productiviteit levert voor een breed scala aan media in een ruime keuze aan nabewerkingsmaterialen.

Business services

Business services

Als u op zoek bent naar een manier om het beheer van digitale en fysieke documenten te verbeteren, kan Canon u helpen. Met onze jarenlange expertise en innovatieve technologie die meebewegen met uw veranderende behoeften.

Voornaam

Achternaam

Emailadres

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout