The Creative Hub

English version 

The Creative Hub biedt creatieve in-house dienstverlening waarbij we elke communicatie uitdaging zien als een kans. We zitten al in huis bij zo’n 25 A-merken in Nederland, inspelend op de behoefte van organisaties om communicatie steeds meer binnen de eigen muren te regisseren. Vanuit het hart van de organisatie werken we nauw samen met de afdelingen communicatie, marketing en HR.
 

Canon biedt oplossingen voor een prettige en veilige 1,5 meter-werkomgeving

Organisaties denken momenteel na over hoe werkplekken ingericht dienen te worden wanneer kantoren weer meer bezocht gaan worden. The Creative Hub biedt een pakket aan diensten voor Veilig Samen Werken in een 1,5 meter-samenleving. Deze brede set aan middelen die van iedere gewenste huisstijl voorzien kan worden, omvat onder andere roll-up banners, posters en routewijzers, raamstickers, vloerstickers, desinfectiezuilen, afscherming tussen bureaus en narrowcasting. Met onze creativiteit in ontwerp en kennis van print, zorgen we er samen voor dat werken op kantoor straks niet alleen veilig en verantwoord is, maar ook weer vertrouwd en prettig voelt. Laat u inspireren door onze catalogus en neem contact op met thecreativehub@canon.nl om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken. 
 
DOWNLOAD DE CATALOGUS

Canon Creative Services


Hapklare creativiteit

Deze tijd vraagt veel van organisaties. Inspelen op alle ontwikkelingen is bijna een dagtaak. Wij combineren beproefde formats en technologie met verrassende, nieuwe ideeën en creativiteit. Zo kunnen we ons volledig richten op de creatieve invulling en hoeven we niet iedere keer het wiel uit te vinden. Opdrachtgevers weten zo precies wat ze van ons kunnen verwachten; qua deliverables, timing en budget.

Canon Creative Services

Een studio in-house of virtueel

Werken met The Creative Hub betekent werken met een in-house team van creatieve experts. Altijd beschikbaar op een afdeling binnen jouw organisatie. Als er geen team in huis nodig is, wordt er een virtueel team samengesteld uit ons netwerk van ruim 50 specialisten, om je vanuit een andere locatie te helpen. We hebben altijd de juiste experts voor elke klus.
 

Canon Creative Services

Start-up mentaliteit

The Creative Hub bedenkt, verrast en ontwerpt. No-nonsense en hands-on. Het vraagt ondernemerschap, vindingrijkheid en het vermogen ons te verplaatsen in de cultuur en filosofie van onze klanten. Met oog voor de klant, en voor elkaar, zijn wij hardwerkende specialisten met passie voor ons werk!

Nice to meet you!

Heb je vragen over onze dienstverlening of kunnen we je wellicht al direct helpen met een communicatie-uitdaging? Kom dan langs voor een kop koffie (of thee): wij staan voor je klaar!

Neem contact op