Internet of Things (IoT)-beveiligingswebinar

Volg ons gratis webinar en ontdek hoe u uw kantooromgeving kunt beschermen tegen interne en externe beveiligingsrisico's.

AANMELDEN

4 people in a class meeting room

Zo beschermt u uw IoT-connected kantooromgeving tegen nieuwe bedreigingen en zwakke plekken in de cloud security

Meld u nu aan voor het IoT-beveiligingswebinar op 28 juni a.s. om 14.00 uur

Uw bedrijf vertrouwt op de beveiliging van gegevens en printactiviteiten, maar hoe veilig is werken in de cloud precies? Het Internet of Things (IoT) bezit het ongelofelijke potentieel om onze manier van werken te verbeteren - maar er is ook een risico aan verbonden. Het toenemende aantal met elkaar verbonden apparaten in de moderne kantooromgeving roept beveiligingsvragen op die elk bedrijf zich zou moeten stellen. Hoewel het voor de hand ligt om de aandacht te richten op bedreigingen van buitenaf, moeten we ons ook afvragen hoe we gegevens binnen het bedrijf veilig houden.

In dit webinar delen deskundigen hun expertise en lichten zij de belangrijkste stappen toe die nodig zijn om uw cloud software te beschermen en uw bedrijfs- en personeelsgegevens vertrouwelijk te houden. U ontdekt hoe technologie, de betrokkenheid van personeel en intern beleid allemaal een rol spelen in de bescherming van uw kantoor tegen bedreigingen van de cloud security, en hoe u de eerste stappen kunt zetten om ervoor te zorgen dat alles soepel blijft verlopen.

Het webinar vindt plaats op 28 juni om 14.00 uur.

Meld u nu aan voor ons webinar op 28 juni a.s. om 14.00 uur. Gastspreker is Ken Munro, beveiligingsexpert van Pen Test Partners. Tijdens het webinar deelt hij zijn visie op informatiebeveiliging in de IoT-connected kantooromgeving.

Gerelateerde oplossing

Ontdek meer

Ontdek hoe Canon u kan helpen om een veiliger 'connected' kantoor te realiseren


NEEM CONTACT OP
  • Canon
  • Zakelijk
  • ...
  • internet of things, IOT, cloudbeveiligingswebinar