EVENEMENT

Make It Work – Interactieve sessie

Het is niet meer mogelijk om u aan te melden voor Make It Work, deze interactieve sessie is vol. U kunt ons natuurlijk wel bezoeken tijdens WorkPlace Xperience op onze stand. Klik op de button voor gratis toegang:

Meld u aan voor onze interactieve sessie Make It Work

Graag nodigen wij u uit voor onze interactieve sessie Make It Work op woensdag 15 maart om 10.30 uur, met aansluitend een lunch. Deze sessie vindt plaats tijdens WorkPlace Xperience in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam, een beurs waar u verderop op deze pagina meer informatie over kunt vinden. Tijdens de interactieve sessie Make It Work gaat Wilco Verheij – Senior Director Workspace Canon Benelux – met u in gesprek over uitdagingen rondom de beschikbaarheid van informatie en communicatie binnen de hybride werkplek. Daarbij deelt hij zijn ervaringen uit onderzoek en de dagelijkse praktijk en gaat hij samen met u in op vragen als:

 • Wat is de rol van het kantoor?
 • Welke problemen ervaren medewerkers met het werken op afstand?
 • Hoe zit het met de kloof tussen de ervaringen van IT-managers en eindgebruikers?

Het aantal plaatsen is beperkt, dus zorg dat u zich van te voren inschrijft.

AANMELDING GESLOTEN

Make It Work is vol, u kunt uzelf niet meer aanmelden. Vragen? Neem contact met ons op:

Hybride werken biedt unieke kansen wanneer het efficiënt en effectief ingezet wordt. Het kan de balans tussen werk en privé voor uw medewerkers verbeteren, productiviteit en creativiteit verhogen én kosten besparen. Om dit te bereiken moet informatie, zowel op papier als digitaal, altijd op de juiste plek en op het juiste moment beschikbaar zijn. Hoe zorgt uw organisatie hiervoor? Canon levert technologie, diensten en ondersteuning om u hierbij te helpen.

WorkPlace Xperience, mis het niet!

Bezoek onze stand op WorkPlace Xperience op dinsdag 14 en woensdag 15 maart a.s. bij de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Tijdens dit jaarlijkse event van kennisplatform Smart WorkPlace staat ontmoeten en inspireren centraal. Kom in contact met vakgenoten en deel vraagstukken en innovaties met elkaar.

GRATIS TOEGANG BEURS

Gebruik code C7N35 voor gratis toegang:

Bezoek ons op stand nummer 5 om in gesprek te gaan over de mogelijkheden voor uw bedrijf. Wij bieden advies op het gebied van document management, het optimaliseren van informatieprocessen en helpen uw digitale transformatie te versnellen. Daarnaast maximaliseren we de samenwerking van uw medewerkers met behulp van oplossingen en dienstverlening voor het vormgeven van beleving en communicatie op de werkplek.

Ga voor meer informatie over de beurs naar de website van WorkPlace Xperience.

Canon Camera

Uw organisatie én u in beeld

We gaan tijdens WorkPlace Xperience niet alleen met u in gesprek over uw organisatie, maar we brengen u ook graag in beeld. Laat op onze stand een profielfoto maken. Een mooi visitekaartje van uzelf voor de zakelijke platforms waarop u actief bent.

Canon en Smart WorkPlace

Canon is partner van Smart WorkPlace, het kennisplatform dat WorkPlace Xperience organiseert. Hybride werken is niet meer weg te denken. Canon speelt een rol om de werkplek te optimaliseren, zodat medewerkers aan de ene kant de juiste informatie, en aan de andere kant de juiste infrastructuur hebben om hun werk efficiënt te doen. Of dat nou thuis is, op kantoor of onderweg. De kansen die wij zien vanuit Canon zijn: duurzaamheid, digitale transformatie met de inzet van cloud, en informatiebeveiliging. Hybride werken wordt steeds belangrijker voor werkgevers, ook als je kijkt naar employee branding. Het hele verhaal over Canon’s partnerschap met Smart WorkPlace lees je hier.

CONTACT

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op:

Gerelateerde oplossingen

Ontdek meer

 • Hybrid report

  Blik op hybride werken

  Ontdek de impact op medewerkers en IT-teams. Lees het Insights rapport ‘Blik op hybride werken’ dat is gebaseerd op onderzoek onder ruim 3.000 medewerkers en IT besluitvormers.

 • Hybride Werken in Actie

  Succesvol hybride werken betekent dat het werk productief en veilig wordt uitgevoerd samen met collega's, ongeacht de locatie waar het wordt uitgevoerd. Ontdek hoe Canon u kan helpen.

 • Hands holding plant

  Canon en Duurzaamheid

  Met imaging in ons DNA en onze technologieën en innovaties werken we aan een betere wereld. Ontdek hoe we dat doen.

 • People talking in a group

  Onze klanten aan het woord

  Doe uw voordeel met de nieuwste zakelijke inzichten en verhalen van klanten.