EVENEMENT

Kijk op Onderwijs | Continue verandering en omarmen van innovaties

12 april 2022 heeft Kijk op Onderwijs plaatsgevonden. Op deze pagina vindt u extra informatie om uw onderwijsinstelling nog verder te helpen.

Canon en het onderwijs

Tijdens Kijk op Onderwijs stond het thema ‘Continue verandering en omarmen van innovaties’ centraal. Tijdens deze dag zijn meerdere onderwerpen en sprekers de revue gepasseerd. Op deze pagina ontdekt u wat Canon nog meer voor u en uw onderwijsinstelling kan betekenen.

Kijk op Inkoop voor het Onderwijs

Graag stellen wij het White paper: Het effect van de kwaliteit van een bestek aan u beschikbaar waarbij leerpunten uit meer dan 100 tenders met u worden gedeeld die leiden tot een betere samenwerking tussen inkoop en verkoop op het gebied van tenders.

Weg in de bergen

Canon on Tour

De komende maanden gaat de ‘Hybrid Work Truck’ van Canon ‘on tour’ in de Benelux. Dat betekent dat we binnenkort ook naar een inspirerende locatie bij u in de buurt komen.

Kom langs en ontdek de vele voordelen van een geoptimaliseerde hybride werkomgeving:
• Verbeterde samenwerking en mobiliteit
• Een betere werksfeer
• Optimale cloud connectiviteit
• Maximale productiviteit door digitalisering

We kunnen alvast verklappen dat één van de locaties waar we te vinden zullen zijn de Hanzehogeschool Groningen is. Wilt u binnenkort meer informatie ontvangen over Canon on Tour? Laat dan hieronder uw gegevens achter.

Ontdek meer over Canon on Tour

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op:

Gerelateerde oplossingen

Ontdek meer