EVENEMENT

Kijk op Onderwijs | Continue verandering en omarmen van innovaties

12 april 2022 heeft Kijk op Onderwijs plaatsgevonden. Op deze pagina vindt u extra informatie om uw onderwijsinstelling nog verder te helpen.

Kijk op Onderwijs | Continue verandering en omarmen van innovaties

Canon en het onderwijs

Tijdens Kijk op Onderwijs stond het thema ‘Continue verandering en omarmen van innovaties’ centraal. Tijdens deze dag zijn meerdere onderwerpen en sprekers de revue gepasseerd. Op deze pagina ontdekt u wat Canon nog meer voor u en uw onderwijsinstelling kan betekenen.

Kijk op Inkoop voor het Onderwijs

Graag stellen wij het White paper: Het effect van de kwaliteit van een bestek aan u beschikbaar waarbij leerpunten uit meer dan 100 tenders met u worden gedeeld die leiden tot een betere samenwerking tussen inkoop en verkoop op het gebied van tenders.

Weg in de bergen

Canon on Tour

De komende maanden gaat de ‘Hybrid Work Truck’ van Canon ‘on tour’ in de Benelux. Dat betekent dat we binnenkort ook naar een inspirerende locatie bij u in de buurt komen.

Kom langs en ontdek de vele voordelen van een geoptimaliseerde hybride werkomgeving:
• Verbeterde samenwerking en mobiliteit
• Een betere werksfeer
• Optimale cloud connectiviteit
• Maximale productiviteit door digitalisering

We kunnen alvast verklappen dat één van de locaties waar we te vinden zullen zijn de Hanzehogeschool Groningen is. Wilt u binnenkort meer informatie ontvangen over Canon on Tour? Laat dan hieronder uw gegevens achter.

Ontdek meer over Canon on Tour

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op:

Gerelateerde oplossingen

 • Thuiswerkende man

  Print & Bezorg

  We werken meer vanuit huis en digitaal. Daarbij kan het voorkomen dat u een geprint versie van een document nodig heeft. Canon biedt u met Print & Bezorg de makkelijke en snelle printdienst voor thuis. Met deze dienst laat u eenvoudig documenten door Canon printen en binnen één dag bij u thuis bezorgen.

 • Studenten op de campus

  Uniek print- en betaalgemak met de Campus Print app

  Canon tilt het gebruiksgemak in het onderwijs van printen en betalen op een multifunctionele printer naar een nóg hoger niveau met de Campus Print app.

 • Digitale stad

  Digital transformation services

  Versnel uw digitale transformatie, ongeacht waar u werkt, met onze gecombineerde services en oplossingen voor apparaat- en informatiebeheer die zijn ontwikkeld voor naadloze integratie van papieren en digitale documenten.

Ontdek meer

 • Kijk op Onderwijs

  De snel veranderende wereld vraagt om online en digitaal onderwijs, boeiend en eigentijds. Lees hier over de oplossingen die Canon voor het onderwijs te bieden heeft.

 • The Creative Hub

  Werken met The Creative Hub betekent verassende ontwerpen passend bij merk en identiteit, flexibiliteit en schaalbaarheid voor onze klanten. Wij geven vorm aan communicatie.

 • Werken en studeren kan overal

  Canon kan op verschillende manieren invulling geven aan deze thuiswerkoplossing voor printen en scannen. Managed Printing voor kantoor én de thuiswerkplek, de printservice Print & Bezorg, of door een printer voor thuis te bieden. Aan u de keuze welke oplossing het beste bij uw organisatie en uw medewerkers past.

 • Continue innovatie voor Universiteit van Amsterdam en Hogeschool van Amsterdam

  Optimaal aanbod van print-, repro-, post- en logistieke dienstverlening.