hero image

Canon organiseert het Future Promotion Forum 2019

Canon Customer Experience Center, Poing, Duitsland
24 september

MEER INFORMATIE AANVRAGEN

Boost engagement

Voor marketeers heeft het vinden, kennen en binden van klanten de hoogste prioriteit! Optimale klantenbinding kan lastig zijn, omdat steeds meer kanalen potentiële kopers om hun aandacht vragen. Het belangrijkste is het bereiken van de beste mix tussen deze kanalen en het slim gebruik ervan om tactisch voordeel te behalen.

Creatieve strategieën voor digitaal en printen in een verbonden wereld

Het Canon Future Promotion Forum 2019 biedt een innovatief platform voor experts uit de branche om inzichten, inspiratie en ervaringen te delen over hoe de betrokkenheid van klanten kan worden vergroot. Kom meer te weten over programmatisch printen en hoe het samenwerkt met digitaal om het rendement op marketinginvesteringen te verhogen.

hero image for video

Wat is het Future Promotion Forum?

Het is een kans om te horen van marktleiders en te netwerken met vooruitstrevende collega's uit de branche. Van de keynote waarin toekomstgerichte trends worden besproken tot lezingen van experts uit de branche die aanzetten tot denken — u komt meer te weten over de nieuwe rol van print in alle kanalen en hoe deze kunnen samenwerken met digitale kanalen voor een optimale buyer journey.

Video bekijken

Neem een kijkje in de toekomst

Het Future Promotion Forum is ontworpen voor merkeigenaars, detailhandelaren, mediabureaus, creatieve bureaus, marketingmanagers, communicatiemanagers en drukwerkleveranciers. Laat u inspireren voor toekomstige innovatie door synergieën tussen online kanalen en drukwerkkanalen, best practices in de branche, ervaringen in het beheren van media en inzichten in programmatisch printen.

Dit evenement is alleen voor genodigden.


MEER INFORMATIE AANVRAGEN

Meer informatie over promotionele communicatie