Canon op FESPA 2023

Canon heeft deelgenomen aan FESPA 2023 dat plaatsvond van 23 tot 26 mei 2023 in München, Duitsland. Bezoekers hebben inzicht gekregen in de trends en kansen in de branche en zich laten inspireren door baanbrekende toepassingen en nieuwe technologieën.

FESPA 2023

Het grote plaatje

Het grote plaatje

Het zakelijke landschap verandert snel en het is van essentieel belang om de concurrentie voor te blijven om te kunnen groeien in de wereld van vandaag. U hebt zich al aangepast aan het versnelde tempo van verandering en nieuwe zakelijke kansen gevonden. Nu is het tijd om groter te denken en nieuwe manieren te vinden om in de toekomst te groeien.

We begrijpen dat u meer moet leveren dan alleen 'inkt op papier'. U moet een blijvende impact maken. Daarom hebben we bezoekers uitgenodigd uit om te ontdekken hoe ze opvallende printtoepassingen met meerwaarde kunnen aanbieden en klanten kunnen inspireren. Door nieuwe creatieve mogelijkheden, slimme technologieën en gestroomlijnde workflows te omarmen, kunt u de concurrentie een stap voor blijven. Samen hebben we het GROOTS gemaakt op FESPA 2023.

Hoogtepunten van de stand

Europees debuut van de Colorado M-serie

We hebben de gloednieuwe Colorado M-serie laten zien: onze volledig modulaire roll-to-roll UVgel-printer voor grootformaat graphics. Configureer het systeem naar uw behoeften en upgrade deze later naarmate het volume groeit. Er zijn veel opties beschikbaar, waaronder printen in gemengd glanzend/mat en witte inkt.

Op FESPA ontving de Colorado M-serie de EDP Award voor 'Best Roll-to-Roll Printer <170 cm' in de categorie printsystemen.

Wereldpremières

Op FESPA 2023 hebben we twee wereldpremières gedeeld met u, zodat u het niet alleen kunt maken, maar het ook GROOTS kunt maken.

We hebben de nieuwe Arizona 1300-serie met FLOW-technologie en PRISMAelevate XL geïntroduceerd op FESPA.

Opvallende toepassingen

We hebben printserviceproviders geïnspireerd om hun productaanbod uit te breiden door hen een scala aan printtoepassingen uit de praktijk te laten zien. Canon kan u ondersteunen bij het betreden van en het bloeien in snel groeiende professionele markten, zoals decor en verpakking. Zo kunt u nieuwe niveaus van innovatie bereiken en nieuwe, uitdagende toepassingen aanbieden.

Producten die te zien waren

 • Arizona 1300-serie met FLOW

  Printserviceproviders kunnen prints van uitstekende kwaliteit maken met de veelzijdige Arizona 1300-serie, die bestaat uit flatbedprinters voor middelgrote volumes met baanbrekende FLOW-technologie. Geïntroduceerd op FESPA.

 • colorad-m-series

  Roll-to-roll UVgel-printers

  Colorado M-serie

  Volledig modulaire roll-to-roll UVgel-printer voor grootformaat graphics. Configureer het systeem naar uw behoeften en upgrade deze later naarmate het volume groeit. Er zijn veel opties beschikbaar, waaronder witte inkt.

 • PRISMA XL Suite

  Workflowsoftware

  PRISMA XL-suite

  Deze workflowoplossingen en ondersteunende tools zijn ontworpen om ontwerpers van grootformaat graphics en printserviceproviders te helpen adembenemende printtoepassingen te maken en de controle over de printer te behouden.

  Nu inclusief de nieuwe PRISMAelevate XL, geïntroduceerd op FESPA.

 • lfp

  Grootformaat printer

  imagePROGRAF GP-4000

  Produceer prints van computergraphics van uitzonderlijke kwaliteit op een 44-inch grootformaat printer met 11 kleuren, innovatieve printtechnologie en nieuw ontwikkelde inkt.

 • elevated-print

  Software

  Verbeter en versnel uw organisatie

  U wilt tijd en arbeidskosten besparen. En tegelijkertijd wilt u uw organisatie onderscheiden van de concurrentie. Dat is waar de nieuwe workflowoplossingen van Canon van pas komen.

 • uvgel-wallpaper-factory

  @ Stand van FOTOBA

  UVgel Wallpaper Factory

  Een volledig modulaire oplossing voor aangepaste behangproductie op grote schaal met UVgel-technologie aan de basis.

 • uvgel-print-factory

  @ Stand van FOTOBA

  UVgel Print Factory

  De Colorado met 'Jumbo Roll in' + 'Jumbo Roll out' stond op de stand van FOTOBA.

 • m5w

  @ STAND VAN SANDERS

  Colorado M-serie

  Bij onze partner Sanders was de Colorado M5W met de nieuwe optionele magnetische kit te zien.

Ontdek meer

Vragen?

Neem contact op met Canon voor meer informatie over FESPA 2023