Blijf op de hoogte van de nieuwste evenementen en webinars

Bij vakevenementen en webinars komt u meer te weten over de ins en outs op het gebied van innovatie en de best practices voor de digitale transformatie van uw organisatie.
Events and Webinars platform

Toekomstige evenementen

Houd uw volgende kans om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in de branche in de gaten. Krijg bovendien een voorproefje van wat er momenteel in de maak is, zodat u de concurrentie voor kunt blijven.

Vorige evenementen

 • Evenement

  DRUPA 2024

  Op drupa 2024 in het Duitse Düsseldorf stappen we een wereld van innovatie binnen. In een betoverend debuut van onze 'Power to Move'-campagne lieten we zien hoe de krachtige mix van technologische innovaties, teams van experts, uitstekende supportservices en dynamische samenwerking ertoe bijdragen dat printserviceproviders hun organisatie kunnen transformeren.

 • Event

  SURF Onderwijsdagen

  Samen het onderwijs toekomstbestendig maken, dat staat centraal tijdens de SURF Onderwijsdagen, op 14 en 15 november in Congrescentrum 1931 te ‘s-Hertogenbosch. Ons team is twee dagen aanwezig om met u te praten over toekomstbestendige, duurzame oplossingen voor uw onderwijsinstelling.

  14 & 15 november 2023

 • Evenement

  MAKE IT FUTURE-PROOF 2023

  Wij geloven dat duurzaam ondernemen en commercieel succes elkaar aanvullen en niet uitsluiten. Daarom hebben we onze klanten, partners en andere branche-experts uitgenodigd in het Customer Experience Centre om innovatieve manier te vinden om toekomstbestendig te ondernemen met behulp van duurzaamheid, terwijl we nieuwe trends en groeimogelijkheden onderzoeken.

 • Event

  Hybride Toetsen

  Samen met Ans Exam organiseren we op donderdag 5 oktober 2023 Hybride toetsen | Het beste van twee werelden, in de Verkadefabriek in ‘s-Hertogenbosch. In één middag ontdekt u de toekomst van toetsen.

  5 oktober 2023

 • Event

  Kijk op Inspire

  Op dinsdag 3 oktober 2023 organiseren we een nieuwe editie van Kijk op Inspire | optimalisatie van uw digitale informatieprocessen, dit jaar bij Racesquare in Utrecht. Dit evenement is speciaal bedoeld voor gebruikers van Quadient Inspire software.

  3 oktober 2023

 • Event

  Make It Future Proof

  Op dinsdag 13 juni 2023 organiseren we het exclusieve Benelux evenement Make It Future Proof in ons Customer Experience Center in Venlo (NL). Laat u inspireren en maak deel uit van de toekomst van print.

  13 juni 2023

 • Event

  Hybride werken & Libéma Open

  Ontdek op donderdag 15 juni 2023 de mogelijkheden van hybride werken op het hoofdkantoor van Canon in ’s-Hertogenbosch en sluit vervolgens aan in onze VIP lounge bij het Libéma Open tennistoernooi bij Autotron in Rosmalen.

  15 juni 2023

 • Event

  FESPA 2023

  Canon heeft deelgenomen aan FESPA 2023 dat plaatsvond van 23 tot 26 mei 2023 in München, Duitsland. Bezoekers hebben inzicht gekregen in de trends en kansen in de branche en zich laten inspireren door baanbrekende toepassingen en nieuwe technologieën.

  23 – 26 mei 2023

 • Event

  Sign & Print Expo

  Van 14 t/m 16 maart 2023 is Canon te vinden bij de Sign & Print Expo in Evenementenhal Gorinchem. Sign & Print Expo is hét event waar innovaties, trends en ontwikkelingen samenkomen en waar sign & print specialisten hun hart kunnen ophalen.

  14 – 16 maart 2023

 • Event

  WorkPlace Xperience & Make It Work

  Op 14 & 15 maart 2023 neemt Canon deel aan WorkPlace Xperience in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Tijdens dit jaarlijkse event van kennisplatform Smart WorkPlace staat ontmoeten en inspireren centraal. Op 15 maart organiseren we tijdens deze beurs ook de interactieve sessie Make It Work. Hierbij gaan we met u in gesprek over uitdagingen rondom de beschikbaarheid van informatie en communicatie binnen de hybride werkplek.

  14 maart 2023

 • Ontdek hoe u uw organisatie kunt laten groeien

  Lees meer over het verbeteren van de informatiestroom binnen uw organisatie met ons assortiment toonaangevende zakelijke producten en oplossingen. Wat de behoeften van uw organisatie ook zijn, wij zijn er om aan deze behoeften te voldoen.

  Ontdek meer

  Ontdek meer en blijf op de hoogte van Canon's toonaangevende laatste nieuws, zakelijke artikelen en casestudy's van klanten.