CASE STUDY

Signing Nederlands Steendrukmuseum

Geef ruimtes of hybride events een moderne uitstraling met behulp van slimme printoplossingen

Nederlands Steendrukmuseum na de metamorfose


De aankleding heeft zeker bijgedragen aan de mooie responses die we van iedereen krijgen en (online) worden gedeeld. Dit draagt absoluut bij aan een zeer goede ticketverkoop!

Maarten Kentgens, Directeur, Nederlands Steendrukmuseum

Welkom in de wereld van steendruk en lithografie

De collectie van het Nederlands Steendrukmuseum omvat boekillustraties, cartografie, reclameplaten en lithografie van bekende kunstenaars als Kees van Dongen, Alphonse Mucha, Adolphe Willette en Jan Sluyters. Maar ook speelkaarten, etiketten, ansichtkaarten, prenten, karikaturen en (satirische) tijdschriften. Naast de vaste collectie heeft het Nederlands Steendrukmuseum regelmatig een expositie van een bijzondere kunstenaar of rondom een specifiek thema. Zo presenteert het museum van 2 juni t/m 10 januari een spectaculaire expositie over de kunstenaar Alphonse Mucha.

Voor en na opdracht door The Creative Hub

Expositie aankleding van Alphonse Mucha, Meester van de Art Nouveau

Het Nederlands Steendrukmuseum heeft in 2020 het werk van kunstenaar Alphonso Mucha tentoongesteld. Voor deze speciale expositie kreeg The Creative Hub van Canon de opdracht om deze kunstwerken nóg beter tot zijn recht te laten komen. In de oude setting van het museum, beschermden de gordijnen de kunstwerken tegen licht.

Door deze gordijnen te vervangen door magnetische, verduisterende doeken in de huisstijl van het museum, springt de kunst van Alphonso Mucha direct in het oog. De doeken hebben een unieke look en feel gekregen, doordat er een passend design in de huisstijl voor de doeken is ontworpen door The Creative Hub. Bovendien zijn de doeken heel duurzaam: de begeleidende teksten bij de kunstwerken kunnen per expositie op magneetbordjes worden afgedrukt en heel eenvoudig worden geplaatst tegen het doek en vervangen waar nodig. Flexibel, eigentijds en duurzaam.

Een stukje van de expositie na opdracht van The Creative Hub

Gerelateerde oplossingen


Ontdek meer

Nice to meet you! Heb je vragen over onze dienstverlening of kunnen we je wellicht al direct helpen met een communicatie-uiting?
Privacybeleid

Praat met een expert tijdens kantooruren

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

* Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout