CASE STUDY

Ruimtebesparende
oplossingen bieden uitbreidingsmogelijkheden

Two men in dark trousers and light shirts stand in front of a large Canon digital printing press.

Bedrijfskritische documenten

Informatiemanager Star Storage is min of meer vanzelf in drukwerk en distributie terecht gekomen om hun klanten een complete oplossing voor informatiebeveiliging en documentarchivering te kunnen bieden. Klanten zoals banken, telecom en nutsbedrijven vertrouwen op Star Storage om bedrijfskritische documenten binnen 24 uur te printen en te leveren.

Woman with short dark hair wearing navy trousers and a long-sleeved white shirt uses a scanner on top of a Canon commercial digital printing press.

Krimpen om te groeien

Na een periode van constante groei realiseerde het bedrijf zich dat het de productiecapaciteit moest uitbreiden. Vanwege de beperkte ruimte was het belangrijk dat met een nieuwe oplossing de productiviteit kon worden opgevoerd en nieuwe mogelijkheden konden worden aangeboord zonder dat dit meer ruimte kostte.

Man in sky blue polo shirt and a baseball cap loads A4 paper into the open drawer of a large Canon digital printing press.

Productieve oplossingen

Dankzij de hoge productiviteit van Canon-apparaten, heeft Star Storage zijn tien bestaande losbladpersen vervangen door slechts vijf Canon-persen. Omdat het bedrijf bekend was met de betrouwbaarheid van de VarioPrint, koos Star Storage voor twee VarioPrint 6250-persen, een Canon varioPRINT 110 voor zwart-wit, en twee Canon imagePRESS C800 voor kleur.Er zit veel potentie in transpromotioneel drukwerk en de Canon kleurenpersen vormen de brug naar die toekomst.

Silvius Neagu, Director Output Management Outsourcing Division
Two middle-aged men in light blue shirts and stand behind a commercial printer as reams of printed paper weave through the open-ended machine.

Brug naar de toekomst

De impact van de nieuwe Canon-apparaten is enorm en de verbetering op het gebied van productiviteit en efficiëntie is groot. Star Storage kan nu 20% meer pagina's printen, zonder extra mensen en met dezelfde fysieke ruimte.

Het bedrijf kan nu verder groeien en zijn productiekosten verlagen, dankzij lagere kosten per pagina en lager energieverbruik van de apparaten. Star Storage kan niet alleen betrouwbaarheid en snelheid leveren, maar heeft nu ook de mogelijkheid om nieuwe kansen aan te boren en de grenzen van transactioneel drukwerk te verleggen.DE BETROUWBAARHEID VAN CANON-APPARATUUR IS BEWEZEN.

Geschreven door Silvius Neagu


Ontdek hoe professionele printservices uw bedrijf kunnen laten groeien.

Praat met het team van Canon

Privacybeleid

Praat met een expert tijdens kantooruren

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

* Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

Voornaam

Achternaam

Emailadres

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout