CASE STUDY

Personaliseren is de nieuwe massa

WARA Project framing Europe B.V. is een ontwerpbureau dat zich bezighoudt met de aankleding van verschillende locaties de hospitality en interieurmarkt

Personaliseren is de nieuwe massa


We hadden niet de kennis in huis om zelf te printen, maar mede door de kennis die we kregen van Canon en ook de adviezen hebben we dit alles in eigen huis kunnen houden.

Fred van Tunen, eigenaar WARA Project framing Europe B.V.

Over WARA

WARA, opgestart in 1986 is een ontwerpbureau dat zich bezighoudt met de aankleding van verschillende locaties de hospitality en interieurmarkt. Zij werken nauw samen met bekende ontwerpers en designers. De klanten van WARA bestaan voornamelijk uit grote hotelketens, resorts, privé hotels, kantooromgevingen en ziekenhuizen. WARA opereert internationaal en neemt het gehele proces van ontwerp tot montage voor haar rekening. Het printen van behang is voor WARA een belangrijk product, daarvoor hebben zij een Mutoh ValueJet 1638X aangeschaft.

Met deze printers produceren zij voortaan zelf het behang. Behang komt bij ieder project voor, denk aan hotelkamers die moeten worden behangen, kantooromgevingen etc. WARA heeft inmiddels internationaal vele hotelketens volledig gerestyled, en zij willen hierin groeien. Canon helpt hen bij deze groei.

Fred van Tunen, eigenaar WARA Project framing Europe B.V.


We produceren al onze prints in huis, omdat we dan allereerst alle kwaliteitscontroles in eigen hand hebben en we zijn flexibel ten opzichte van onze klanten die flexibiliteit wel heel erg waarderen.

Fred van Tunen, eigenaar WARA Project framing Europe B.V.

Ontdek meer

Benieuwd of wij met onze oplossingen ook u kunnen helpen?
Privacybeleid

Praat met een expert tijdens kantooruren

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

* Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout