DIGITALE BOEKPRODUCTIE

Perfecte personalisatie

Birds eye view of book printing services warehouse

Gepersonaliseerde producten zijn een trend

Signature Gifts, grafisch ondernemer speelt in op de trend van gepersonaliseerde producten Sinds 2009 heeft het bedrijf zijn productassortiment uitgebreid met gepersonaliseerde cadeau artikelen, zoals kalenders, posters, bekers en textielproducten. Het bedrijf is bovendien actief op de markt voor gepersonaliseerde boeken via de Signature Books-divisie.

Two men examine personalised book printing pages on top of printing press

Tekenen van succes

Dankzij de sterk toenemende vraag naar gepersonaliseerde boeken verwerkt Signature Books elk jaar een groeiend aantal bestellingen, met een jaarlijkse productie van ongeveer 300.000 gepersonaliseerde boeken.

Er was daarom een digitale printer nodig waarmee de huidige twee productiefaciliteiten konden worden samengevoegd en waarmee kon worden voldaan aan de toenemende vraag naar snelle levering van hoogwaardige producten.

People in background work at industrial book printing equipment in warehouse

De ideale printer

Signature Gifts keek samen met Canon naar de verschillende printer mogelijkheden en besloot te investeren in de VarioPrint i300

De inkjetprinter was de ideale oplossing: hij voldeed aan de specifieke vereisten van het bedrijf en stelde Signature Gifts in staat om de concurrentie een stap voor te zijn. Door de productie te automatiseren, kent de VarioPrint i300 vrijwel geen uitvaltijd en is de productiviteit hoog.

En omdat de PRISMAprepare pre-press-software gelijksoortige printtaken groepeert, kan Signature Gifts een hogere winst behalen door efficiënter en op een constante snelheid te werken.

Man stands front of varioprint i300 digital printing press holding large piece of paper


QUA KWALITEIT EN OUTPUT KAN DE PRINTER DE VRAAG AAN.

Peter Druce,
Technical Director van Signature Gifts

Het tempo bijhouden

De nieuwe printer stelde Signature Gifts in staat om de operationele kosten aanzienlijk te verlagen door de volledige productie van gepersonaliseerde boeken samen te brengen op één locatie in Schotland.

Er wordt sneller en slimmer gewerkt met de VarioPrint i300 en PRISMAprepare-software en dat betekent ook dat Signature Gifts nieuwe boeken sneller op een rendabele manier kan uitbrengen, zonder dat extra personeel nodig is. Het bedrijf kon zijn twee drukste maanden dan ook met gemak aan, en bereikte een uitvoer van 3,2 miljoen A4-beelden met slechts één ploegendienst.

Door het bedrijf te transformeren met een Canon-printoplossing kan Signature Gifts nu voldoen aan de toenemende vraag, en de verkoop is sindsdien gegroeid met maar liefst 25%.DE PRINTER KAN KLEUR EN ZWART-WIT GECOMBINEERD VERWERKEN, ZONDER UITVALTIJD.

Ontdek hoe Canon's digitale boekproductie oplossing uw bedrijf kan laten groeien

Praat met het team van Canon

Privacybeleid

Praat met een expert tijdens kantooruren

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

* Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout