PURCHASE-TO-PAY

Groei ondersteund door P2P-automatisering

Middle-aged man in shirt walks between warehouse shelving

Een groeiend bedrijf

KEW Electrical is een van de snelst groeiende onafhankelijke elektrotechnische groothandels in het Verenigd Koningrijk, met een sterke reputatie op het gebied van snelle beschikbaarheid van producten en klantvriendelijke medewerkers.

Man in high visibility vest takes stock of boxes in electrical wholesaler warehouse

Het effect van snelle groei

De medewerkers konden de groei van KEW Electrical niet meer bijhouden. Het financiële team moest per jaar meer dan 96.000 facturen van leveranciers handmatig verwerken. Vanwege de afzonderlijke productie 'routes' was het lastig om het aantal producten bij te houden dat was ontvangen maar niet was gefactureerd. Door een gebrek aan goed toezicht op de kosten en de snelle groei kregen ze bovendien te maken met een cashflow-probleem.

KEW Electrical had een procesbeheeroplossing nodig die met het bedrijf mee kon groeien.

Woman in office processes Accounts Payable paper invoices in front of computer

Digitale transformatie met Canon Purchase-to-Pay

Door een strategisch partnerschap aan te gaan met Canon was KEW Electrical in staat zijn crediteurenadministratieproces te transformeren met een geautomatiseerde end-to-end Purchase-to-Pay-oplossing (P2P) van Canon.

Deze gedigitaliseerde workflow automatiseert 80% van het crediteurenadministratieproces van KEW Electrical op één platform, waarbij elektronische facturen automatisch worden vergeleken, vastgelegd en gearchiveerd op basis van het inkoopordernummer. De Purchase-to-Pay-oplossing van Canon is sneller en slimmer, en dat betekent dat KEW Electrical de groei van het bedrijf in stand kan houden en ondersteunen met hoge productiviteit, complete naleving van wet- en regelgeving en een duidelijk inzicht in de uitgaven.

Man in shirt talks to man in high visibility jacket among rolls of electrical cabling in warehouse


FACTUREN GAAN NIET MEER VERLOREN IN DE POST EN WORDEN OP TIJD VERWERKT DANKZIJ DE SNELHEID EN EFFICIËNTIE VAN HET GEAUTOMATISEERDE SYSTEEM.

Tim Standing,
Financial Director bij KEW Electrical

Workflowautomatisering voor haalbare groei

Met de implementatie van P2P-automatisering kreeg KEW Electrical weer volledig inzicht en complete controle over de cashflow en uitgaven. Dankzij deze verbeterde koopkracht is er geen extra personeel meer nodig en zijn de leverancierskosten verlaagd. Het bedrijf kan zelfs profiteren van kortingen door leveranciers snel te betalen.

Bij de uitvoerende divisie van KEW Electrical zorgen de rapportage- en dashboardfunctie van de P2P-oplossing voor een duidelijk inzicht in het volledige facturenproces, zodat het risico van fraude en dubbele betalingen tot een minimum wordt beperkt.

De geautomatiseerde oplossing is zo succesvol voor het financiële team en de uitvoerende divisie van KEW Electrical dat het bedrijf de oplossing nu ook gebruikt voor het beheer van de overheadkosten.ONS GROEIPOTENTIEEL IS ENORM EN WE WILLEN BLIJVEN WERKEN MET EEN PARTNER DIE ONS KAN BLIJVEN ONDERSTEUNEN OM DIT POTENTIEEL TE REALISEREN.

Transformeer uw bedrijf met snellere, slimmere Purchase-to-Pay-oplossingen.

Praat met het team van Canon

Privacybeleid

Praat met een expert tijdens kantooruren

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

* Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

Voornaam

Achternaam

Emailadres

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout