CASE STUDY

Mini Professors - Kleuters op een speelse manier kennis laten maken met wetenschap


Casestudy Mini Professors downloaden


HIJ IS BETROUWBAAR, KOSTENBESPAREND, ZEER EENVOUDIG TE GEBRUIKEN... EN ZIET ER GEWELDIG UIT IN MIJN HUIS.

Natasha Spink, franchise-eigenares, Mini Professors
Children have an unquestionable thirst for learning.

Kinderen zijn ongetwijfeld enorm leergierig. Mini Professors biedt hun de kans om nieuwe wetenschappelijke vaardigheden te ontwikkelen in een leuke en veilige omgeving, terwijl ze zich verwonderen over de wereld om hen heen.

Door wetenschappelijke principes eenvoudig uit te leggen door middel van spannende experimenten, krijgt elk kind – van kleuter tot schoolgaande leeftijd – de kans om een miniprofessor te worden.

Rising to the challenge

De uitdaging aangaan

Natasha Spink leidt de Mini Professors-franchise in St Albans en Harpenden. Haar bedrijf is relatief nieuw en moest snel op de kaart gezet worden. Daarom wilde ze graag een printer vinden die voldeed aan haar behoeften omtrent de promotie van haar franchise en aan de verschillende printvereisten wat betreft de ondersteuning van de kinderen die aan de cursussen deelnamen.

Canon-oplossing

Na veel onderzoek op internet, was Natasha ervan overtuigd dat de Canon MegaTank-printer aan alle eisen voldeed en sindsdien wil ze niets anders meer.

“DE PRINTER GEEFT ME DE MOGELIJKHEID OM DE KINDEREN ELKE WEEK VEEL VERSCHILLENDE ACTIVITEITEN TE LATEN DOEN ALS ONDERDEEL VAN DE EXPERIMENTEN.”

Quote image

“We hebben veel verschillende sjablonen en stickers die we willen printen en we gebruiken verschillende typen kaarten. De PIXMA G-serie van Canon print op alles wat ik tot nu toe in de invoerlade heb gedaan”, vertelt Natasha vol enthousiasme.

De MegaTank-printers hebben geïntegreerde, eenvoudig navulbare inktcartridges met hoge capaciteit en kunnen printen in hoog volume tegen lagere kosten. Ze hebben veel voordelen en zijn van onschatbare waarde gebleken.

The Canon PIXMA G Series manages to print on everything


De cartridges zijn geweldig omdat ze volume-indicatielijnen hebben, zodat ik precies kan zien hoeveel inkt erin zit. Het heeft me zeker geld bespaard, want met mijn oude printer zou ik een heleboel cartridges hebben gebruikt.

De wireless mogelijkheden zijn ook een enorm pluspunt. Met de MegaTank-printers kan Natasha nu in de ene kamer toezicht houden op de kinderen en dingen in een andere kamer printen vanaf haar laptop, en weet ze zeker dat alles klaar is wanneer ze het nodig heeft.

Aan het einde van elke les krijgen de kinderen certificaten als aandenken aan de nieuwe vaardigheden die ze hebben opgedaan. De betrouwbare en hoogwaardige printuitvoer van de MegaTank-printer zorgt ervoor dat de certificaten er geweldig uitzien en zeer gewaardeerd worden.

“Het is fantastisch dat ik ze iets kan geven waar ik trots op ben. De kwaliteit is geweldig en ze kunnen er trots op zijn om het thuis op te hangen", legt Natasha uit.

Een stralende toekomst voor iedereen

Natasha ziet een mooie toekomst voor de kinderen die haar cursussen volgen, en is ervan overtuigd dat het erg zinvol is om op zo'n jonge leeftijd kennis te maken met de wetenschap. Ze is eveneens positief over haar franchise en heeft plannen om uit te breiden naar meer kinderdagverblijven en basisscholen, en wil meer lessen creëren waaraan kinderen samen met hun ouders kunnen deelnemen.

De PIXMA G-serie printer van Canon zal een belangrijke rol spelen tijdens deze reis.

Gerelateerde casestudy's

Privacybeleid

Voornaam

Achternaam

Emailadres

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout