CASE STUDY

Hoogwaardige printproducten voor alle media

Arizona-flatbedprinter

High quality print products for all media


ONZE TECHNOLOGIEËN ZIJN GEOPTIMALISEERD OM DE KWALITEIT HOOG TE HOUDEN EN DE PRIJZEN LAAG.

Adam Rowe
Laser Cut Studio

Ruim assortiment producten en eindeloze mogelijkheden

Laser Cut Studio, een creatief printbedrijf in Pasila, Helsinki, opgericht in 2012, heeft vier mensen in dienst en maakt gepersonaliseerde printtoepassingen voor allerlei materialen – van kunststof tot hout en metaal. Door de toenemende ordervolumes is er steeds meer behoefte aan efficiëntere printtechnologieën. Na verschillende technologieën te hebben onderzocht en vergeleken, kocht Laser Cut Studio een Arizona-flatbedprinter en een Zünd-flatbedsnijmachine.

Wide range of products and endless possibilities

Door de aanschaf van productieapparatuur konden we het assortiment uitbreiden. Volgens Adam Rowe, eigenaar van Laser Cut Studio, zijn de populairste producten momenteel sieraden, kunstprints, woninginrichting en stands op beurzen. Met apparaten van Canon zijn er allerlei mogelijkheden om te printen op verschillende media.

"Vanwege mijn achtergrond als vormgever zie ik producten vaak als creatieve eindresultaten, niet alleen tijdens het productieproces. Daarom wilden we duurzame apparaten om te printen op vrijwel elk materiaal van elke grootte, en iets meer bijzondere output, zegt Adam. "Dankzij de nieuwe technologieën zijn we direct begonnen met het printen van grotere opdrachten en grotere items. De apparaten communiceren met elkaar, waardoor printopdrachten gemakkelijk te produceren zijn."

The acquisition of production equipment

Efficiënte productie dankzij beter gestroomlijnde processen

Laser Cut Studio maakt toepassingen voor bedrijven van elke grootte en de detailhandel. Bestellingen variëren van unieke producten tot oplagen van tienduizenden stuks. "Onze klanten zijn onder andere sieradenontwerpers, PR-bureaus, reclamebureaus en galerieën. Vanwege de omvang van de opdrachtens hadden we goede hardware nodig en gebruiksvriendelijke software om de processen te beheren."

Met nieuwe software en hardware hebben we het productieproces gestroomlijnd, om de productietijd te verkorten en de kosten te verlagen. Daardoor is de prijs van het eindproduct laag gebleven, maar de kwaliteit hoog. De producten van Laser Cut Studio zijn van hoge kwaliteit en uitzonderlijk snel leverbaar.

"Omdat onze apparaten 24 uur per dag probleemloos werken, kunnen we onze levertijd optimaliseren. Mocht er iets misgaan, dan komt het serviceteam snel en wordt de productie opnieuw gestart zonder grote onderbrekingen. Gelukkig kozen we voor apparatuur van zo hoge kwaliteit dat er nauwelijks onderbrekingen waren."

More streamlined processes bring efficiency to production

Het milieu is belangrijk

Het milieu staat voorop bij Laser Cut Studio. Dit blijkt uit de focus op hoogwaardige, duurzaam geproduceerde materialen. Het bedrijf is gespecialiseerd in milieuvriendelijk printen op berkenmultiplex. Volgens Adam Rowe zijn de technologieën bijzonder geschikt voor prints op hout.

De technologieën zijn duurzaam en gaan lang mee. De apparatuur en de onderdelen hoeven niet vaak te worden vervangen. Volgens Adam Rowe wordt de ecologische trend in de printbranche steeds groter, bijvoorbeeld in de keuze van inkt en media.

"We zijn nog steeds erg tevreden over de keuze voor Canon," zegt Adam. "We vergelijken voortdurend nieuwe technologieën om onze productiecapaciteit te vergroten. We zijn ook van plan verder te gaan op de ecologische weg."

Environmental friendliness matters


WIJ BIEDEN ONZE KLANTEN HET MEEST DUURZAAM- EN MILIEUVRIENDELIJK GEPRODUCEERDE PRODUCT.

Adam Rowe
Laser Cut Studio

Ontdek meer

Bent u klaar om te groeien en uw productportfolio uit te breiden?

Praat met een specialist van Canon

Privacybeleid

Voornaam

Achternaam

Emailadres

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout