CASE STUDY

Ingenidoc verhoogt snelheid en productiviteit met digitale inkjet

 VarioPrint i300 at Ingenidoc


Inkjet heeft een aantal zeer aantrekkelijke kenmerken: gebruiksgemak, hoge doorvoer, hoge uptime en een geoptimaliseerde kostenstructuur. Door te investeren in de inkjetoplossing van Canon, konden we vol vertrouwen nieuwe markten aanboren.

Michel Bourrienne
Directeur van Ingenidoc

Een betrouwbare partner

Ingenidoc is in 1995 opgericht in de Franse provincie Normandië en heeft een reeks printservices ontwikkeld die al meer dan twintig jaar zijn gericht op zakelijke klanten. Het bedrijf produceert een grote verscheidenheid aan documenten, variërend van trainingsmateriaal tot verkoopondersteuninde materialen, evenals interne administratieve artikelen, boeken en folders.

Application of VarioPrint i300

Snel, betrouwbaar en voordelig

De VarioPrint i300 heeft aangetoond dat hij zijn belofte binnen enkele maanden na de installatie volledig kan waarmaken. 

"We zijn zeer tevreden met alle aspecten van de VarioPrint i300, of het nu gaat om prestaties of kosteneffectiviteit", zegt Bourrienne. "Het belangrijkste voordeel is de hogere productiesnelheid voor geprinte boeken en folders. We kunnen nu 300 A4-kleurenpagina's per minuut printen, meer dan het dubbele dan voorheen. 

Dankzij de uitstekende uptime geeft de VarioPrint i300 ons het vertrouwen om tot 12:00 uur orders aan te nemen en de volgende dag nog steeds te kunnen leveren. 

Bourrienne erkent ook de extra voordelen die de ColorGrip-technologie biedt. Met het oog op de toekomst werkt Ingenidoc aan een betere integratie van de VarioPrint i300 in de productieworkflows. In de afgelopen maanden heeft het bedrijf nieuwe on-demand geautomatiseerde taakrouteringoplossingen ontwikkeld die steeds meer aanslaan bij de klanten van Ingenidoc.

Het beste van twee werelden

"We zijn al sinds de installatie van de VarioPrint 6000 onder de indruk van de ondersteuning en expertise van Canon", aldus Bourrienne. "Daarom hadden we een goed gevoel bij het idee om met de VarioPrint i300 onze eerste stappen in de inkjetwereld te zetten. Het feit dat Canon technische ondersteuning en ondersteuning na verkoop biedt, was een belangrijk aspect dat onze beslissing nog eens extra kracht bijzette. In de loop der jaren heeft Canon voortdurend aangetoond dat ze betrokken zijn bij en toegewijd aan het opbouwen van een langdurige samenwerking met ons. Dankzij technologie en ondersteuning van Canon hebben we het beste van twee werelden."

Owner of Ingenidoc talking about applications of VarioPrint i300

Ontdek meer

Hebt u hulp nodig of hebt u vragen?

Gerelateerde artikelen

Privacybeleid

Praat met een expert tijdens kantooruren

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

* Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

Voornaam

Achternaam

Emailadres

 • Zo snel mogelijk
 • 10:00 - 11:00
 • 11:00 - 12:00
 • 12:00 - 13:00
 • 13:00 - 14:00
 • 14:00 - 15:00
 • 15:00 - 16:00
 • 16:00 - 17:00
 • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout