CASE STUDY

Heijmans timmert aan de weg

Jouw verhaal visueel en dynamisch maken doe je met animatie

Fragment uit de animatie van Heijmans


Deze complexe situatie is nu dynamisch en visueel – wij vonden het een mooie en inspirerende samenwerking

Eric Peeters – Heijmans

Makers van een gezonde leefomgeving

The Creative Hub biedt creatieve in-house dienstverlening aan Heijmans. Door in huis aanwezig te zijn bij de klant ontstaan er korte lijnen, weet de klant ons snel te vinden en is de studio het creatieve verlengstuk van de organisatie. The Creative Hub verzorgt voor Heijmans alle aanvragen die met creativiteit te maken hebben. Zo verzorgt de studio tenders, concepten, presentaties, signing opdrachten, video’s, fotografie en animaties.

Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die activiteiten in vastgoed, bouw & techniek en infra combineert in de werkgebieden Wonen, Werken en Verbinden. Door te sturen op voortdurende kwaliteitsverbetering, innovatie en integraliteit, realiseren we toegevoegde waarde voor klanten. Heijmans realiseert projecten voor consumenten, bedrijven en overheden en bouwt samen met hen aan de ruimtelijke contouren van morgen.

Veilig de weg op

Wanneer er aan het wegdek van belangrijke wegen gewerkt wordt, ontstaan er tijdelijk verkeerssituaties. Om er zorg voor de dragen dat die voor alle gebruikers helder zijn, heeft The Creative Hub in samenwerking met Heijmans een animatie gemaakt om de gewijzigde verkeerssituatie voor de N271 toe te lichten. Vanuit het standpunt van diverse vervoerders zijn de verkeerssituaties in beeld gebracht, zodat iedereen veilig de weg op kan! De animatie is binnen de betrokken gemeenten breed gedeeld via o.a. social media. Dankzij de fijne en soepele samenwerking met de klant, is er in een doorlooptijd van nog geen twee weken een complete animatie opgeleverd.

Fragment uit de animatie van Heijmans

Gerelateerde oplossingen

Ontdek meer

Nice to meet you! Heb je vragen over onze dienstverlening of kunnen we je wellicht al direct helpen met een communicatie-uiting?
Privacybeleid

Praat met een expert tijdens kantooruren

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

* Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout