CASE STUDY

Forever Rose - Samen opbloeien


Casestudy Forever Rose downloaden


WE ZIEN EEN AANZIENLIJKE KOSTENBESPARING IN VERGELIJKING MET DE LASERTONER DIE WE HIERVOOR GEBRUIKTEN. DE KOSTEN LIGGEN ZESTIG TOT ZEVENTIG PROCENT LAGER.

Asim Hussain, internationaal commercieel directeur, Forever Rose
Forever Rose

Forever Rose werd in 1999 opgericht in Londen en leverde rozen die jarenlang meegaan aan koninklijke paleizen in het Verenigd Koninkrijk en België. Forever Rose, waarvan het hoofdkantoor in Dubai is gevestigd, is nu een totaalconcept op het gebied van luxe cadeau-artikelen zoals duurzame rozen, hoogwaardige chocolaatjes en speciaal geselecteerde parfums en luchtjes met agarhout.

Significant challenges

Belangrijke uitdagingen

Als gevolg van de wereldwijde groei nam Forever Rose meer dan 500 mensen in dienst. Aangezien de meesten van hen geregeld administratieve taken uitvoeren, was er dagelijks sprake van een aanzienlijk aantal printopdrachten.

Het laserprintsysteem had destijds vaak nieuwe tonercartridges nodig, waardoor deze voortdurend moesten worden nabesteld en de kosten steeds meer onder druk kwamen te staan. Ebraheem Al Samadi, de eigenaar, was vastbesloten om een evenwicht te vinden tussen de behoefte aan een consistente, betrouwbare en hoge productie en het terugdringen van de printkosten.

Canon-oplossing

Ebraheem vond het ook belangrijk om zich aan te sluiten bij een bedrijf dat zich kon meten met het prestigieuze merk dat hij bij Forever Rose had gecultiveerd. Door te kiezen voor Canon en de MegaTank-printer kon hij al zijn doelen tegelijkertijd behalen.

"BIJ HET ONTWIKKELEN VAN EEN VERFIJND EN PRACHTIG PRINTPROCES HEBBEN WIJ VOOR CANON GEKOZEN, AANGEZIEN ER VOLGENS ONS GEEN ANDERE OPTIES WAREN DIE ONS DE ALLERBESTE KWALITEIT KONDEN BIEDEN,"

aldus Ebraheem Al Samadi.

Significant challenges

Met de printers met navulbare inkt kan Forever Rose op betrouwbare wijze veel hogere volumes printen zonder zich zorgen te maken over het opraken van de inkt of het oplopen van de kosten. Dankzij de ingebouwde inktcartridges aan de voorzijde is het eenvoudig om de inktniveaus in de gaten te houden. En dankzij het verbeterde flesontwerp kun je snel en eenvoudig navullen wanneer dit nodig is. Op sommige locaties hoeven de printers met navulbare inkt meer dan 6 maanden niet opnieuw te worden gevuld. Niet verwonderlijk, als je bedenkt dat één set van 3 zwarte flessen voor grote volumes, tot 18.000 pagina's kan printen.

Canon solution


Wij printen dagelijks facturen, commerciële documenten en contracten. Printen in hoog volume tegen een betaalbare prijs was een belangrijke reden om voor de Canon MegaTank-printer te kiezen.

De zwarte pigmentinkt is ideaal voor het printen van alledaagse, zakelijke documenten tegen lage kosten, terwijl de hoogwaardige dye-kleureninkt prachtige, vloeiende en natuurlijke foto's mogelijk maakt – iets waar Forever Rose ook gebruik van maakt. Wanneer klanten een roos schenken die jarenlang meegaat, kunnen zij nu een persoonlijke foto toevoegen die perfect is geprint met de Canon MegaTank-printer. Zo kunnen zij een sterkere emotionele band opbouwen met de beoogde ontvanger.

De Canon MegaTank-printer past precies bij de manier waarop Forever Rose te werk gaat en niet andersom. Dit is grotendeels te danken aan de Canon PRINT-app, waarmee je moeiteloos op afstand kunt printen. Medewerkers kunnen hun smartphone verbinden met een printer om rechtstreeks vanaf het apparaat te printen zonder dat ze een pc nodig hebben.

Zij aan zij

Ebraheem heeft vertrouwen in de toekomst en heeft ambitieuze plannen om Forever Rose op internationaal niveau meer gekoesterde momenten te laten delen.

“Met trots kan ik zeggen dat Canon ons zal vergezellen op onze reis, waarbij we in elke grote stad ter wereld een grote boetiek zullen oprichten", aldus Ebraheem.

De printer uit Canon's PIXMA G-serie zal ongetwijfeld een belangrijke rol spelen in de komende tien jaar.

Gerelateerde casestudy's

Privacybeleid

Voornaam

Achternaam

Emailadres

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout