CASE STUDY

Strakke deadlines? Geen probleem met de Colorado 1640

Owner De Bink in front of Colorado 1640


De grafische sector is zeer divers en de mogelijkheden van de Colorado zijn geweldig.

Carl Smit, Manager, De Bink

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn van groot belang

De Bink is een Nederlands one-stop printbedrijf, waar kwaliteit en betrouwbaarheid essentieel zijn. Sinds de aankoop van hun eerste ColorWave 600 in 2011 is De Bink een trouwe en enthousiaste klant van Canon geworden. Managing Director Carl Smit legt uit waarom de toevoeging van de Colorado 1640 roll-to-roll grootformaat printer een belangrijke bijdrage levert aan de continuïteit en het succes van zijn bedrijf.

De Bink employees

Kwaliteit gaat boven alles, snelle levering is de volgende stap

Als Carl het over kwaliteit heeft, doelt hij niet alleen op de kwaliteit van het eindproduct: "Onze klanten weten al bijna 140 jaar dat ze op ons kunnen rekenen. Om klantrelaties op te bouwen en te onderhouden is er meer nodig dan alleen geweldige producten. Het is ook belangrijk om afspraken na te komen en snel te leveren. Onze klanten kunnen geen risico's nemen als ze een belangrijk(e) beurs of evenement hebben. Ze willen een consistente look. Hiervoor zijn betrouwbare printers nodig. Wij scoren 99,2% bij onze klanten als het gaat om de betrouwbaarheid van onze printers en signage. We zijn dus meer dan tevreden over de Colorado."

Gebruiksgemak verhoogt creativiteit

"De Colorado is zeer gebruiksvriendelijk. Onze medewerkers laten graag hun creativiteit en wat zij te bieden hebben zien. Dit leidt natuurlijk tot een grotere tevredenheid over het werk, en ik denk dat dat ook belangrijk is. Onze klanten zien deze passie wanneer ze ons bezoeken," zegt Carl.

"Dankzij onze beperkte ruimte is de robuuste roloplossing ideaal voor De Bink. De Colorado is zeer compact en ziet er strak uit."

Colorado 1640 at De Bink

Nog beter dan offset

"Niet alleen ziet de klant geen verschil, ik vind het resultaat van de Colorado zelfs beter dan offset. De details zijn gewoon scherper."

Beter voor mens en milieu

Carl is al van jongs af aan bezig met duurzaamheid. Niet alle klanten vinden dat belangrijk, maar de overheid kijkt bijvoorbeeld naar de hele toeleveringsketen als onderdeel van de aanbestedingsprocessen. "We zijn CO²-neutraal", zegt Carl met trots. "En wat duurzaamheid betreft vind ik de Colorado ook innovatief in zijn klasse. De UVgel-inkten zijn niet alleen veel beter voor mens en milieu, maar minder printfouten zorgen ook voor minder verspilling."

Groeiperspectief

Carl: "Op dit moment gebruiken we de Colorado voornamelijk om fantastische banners en posters te printen. Maar we proberen ook nieuwe mogelijkheden uit, zoals professioneel behang. Door onze bestaande klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, kunnen we als bedrijf zelfstandig groeien. Hoewel onze traditionele markten krimpen, groeien signage en interieurdesign juist. We zijn als bedrijf klaar voor de volgende fase. De Colorado helpt ons om nieuwe stappen te zetten in onze verdere verbetering van de service aan onze klanten.

Colorado 1640 at De Bink with applications


De kleuren moeten elke keer weer overeen komen, ongeacht het medium. Met de Colorado kunt u erop vertrouwen dat dit altijd het geval is.

Carl Smit, De Bink

Ontdek meer

Klaar om uw bedrijf te laten groeien met UVgel?

PRAAT MET HET TEAM VAN CANON