CASE STUDY

Strakke deadlines? Geen probleem met de Colorado 1640

Employee De Bink in front of Colorado 1640


De grafische sector is zeer divers en de mogelijkheden van de Colorado zijn geweldig.

Marco van der Krogt, De Bink

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn van groot belang

De Bink is een Nederlands one-stop printbedrijf, waar kwaliteit en betrouwbaarheid essentieel zijn. Sinds de aankoop van hun eerste ColorWave 600 in 2011 is De Bink een trouwe en enthousiaste klant van Canon geworden. Ze leggen uit waarom de toevoeging van de Colorado 1640 roll-to-roll grootformaat printer een belangrijke bijdrage levert aan de continuïteit en het succes van hun bedrijf.

De Bink employees

Kwaliteit gaat boven alles, snelle levering is de volgende stap

Als ze het over kwaliteit hebben, doelt De Bink niet alleen op de kwaliteit van het eindproduct: "Onze klanten weten al bijna 140 jaar dat ze op ons kunnen rekenen. Om klantrelaties op te bouwen en te onderhouden is er meer nodig dan alleen geweldige producten. Het is ook belangrijk om afspraken na te komen en snel te leveren. Onze klanten kunnen geen risico's nemen als ze een belangrijk(e) beurs of evenement hebben. Ze willen een consistente look. Hiervoor zijn betrouwbare printers nodig. Wij scoren 99,2% bij onze klanten als het gaat om de betrouwbaarheid van onze printers en signage. We zijn dus meer dan tevreden over de Colorado", zegt Marco van der Krogt, managing director.

Gebruiksvriendelijkheid verhoogt creativiteit

"De Colorado is zeer gebruiksvriendelijk. Onze medewerkers laten graag hun creativiteit en wat zij te bieden hebben zien. Dit leidt natuurlijk tot een grotere tevredenheid over het werk, en ik denk dat dat ook belangrijk is. Onze klanten zien deze passie wanneer ze ons bezoeken."

"Dankzij onze beperkte ruimte is de robuuste roloplossing ideaal voor De Bink. De Colorado is zeer compact en ziet er strak uit."

Colorado 1640 at De Bink

Nog beter dan offset

"Niet alleen ziet de klant geen verschil, ik vind het resultaat van de Colorado zelfs beter dan offset. De details zijn gewoon scherper."

Beter voor mens en milieu

Bij De Bink is duurzaamheid een topprioriteit. Maatschappelijk verantwoord ondernemen speelt daarom een belangrijke rol in het nemen van beslissingen. De Bink is een CO₂-neutrale organisatie. Niet alle klanten vinden dat belangrijk, maar de overheid kijkt bijvoorbeeld naar de hele toeleveringsketen als onderdeel van de aanbestedingsprocessen. De Colorado is ook innovatief als het aankomt op duurzaamheid. De UVgel-inkten zijn niet alleen veel beter voor mens en milieu, maar minder printfouten zorgen ook voor minder verspilling."

Groeiperspectief

Marco: "Op dit moment gebruiken we de Colorado voornamelijk om fantastische banners en posters te printen. Maar we proberen ook nieuwe mogelijkheden uit, zoals professioneel behang. Door onze bestaande klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, kunnen we als bedrijf zelfstandig groeien. Hoewel onze traditionele markten krimpen, groeien signage en interieurdesign juist. We zijn als bedrijf klaar voor de volgende fase. De Colorado helpt ons om nieuwe stappen te zetten in onze verdere verbetering van de service aan onze klanten."

Print applications at De Bink


De kleuren moeten elke keer weer overeen te komen, ongeacht het medium. Met de Colorado kunt u erop vertrouwen dat dit altijd het geval is.

Marco van der Krogt, De Bink

Ontdek meer

Klaar om uw bedrijf te laten groeien met UVgel?

CONTACT met een specialist

Privacybeleid

Praat met een expert tijdens kantooruren

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

* Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout