DIGITALE BOEKPRODUCTIE

Inkjettechnologie opent een wereld vol kleur

Two male Digiforce employees at the book printing office

Digitale boekproductie zit in de lift

Het in Nederland gevestigde Digiforce is gespecialiseerd in digitale boekproductie voor academische en educatieve uitgeverijen binnen Europa. Met een geautomatiseerde workflow produceert Digiforce per jaar 500.000 tot 600.000 boeken in kleine en eenmalige oplagen.

Woman and man in front of large inkjet production printers, examining book pages to be printed

De combinatie zwart-wit en kleur

Het printen van pagina's in kleur en zwart-wit op verschillende apparaten maakt het uitgeven van boeken onnodig duur. Het leidt bovendien tot een grotere kans op wisselende printkwaliteit.

Digiforce had dan ook een betrouwbare oplossing nodig waarmee kleur- én zwart-witpagina's op één apparaat kunnen worden geprint. Dat apparaat moest bovendien 24/7 betrouwbaar zijn.

Back of a man wearing a jumper with the Digiforce name and logo using an inkjet printing press

Investering in inkjetprinttechnologie

Digiforce werkt al vele jaren samen met Canon en wist dus dat zij hoge kwaliteit en betrouwbaarheid mocht verwachten. Toen Managing Partner Frank van Boxtel hoorde van Canon's nieuwe kleuren inkjettechnologie in de VarioPrint i300, begreep hij onmiddelijk dat dit een zeer krachtige printoplossing was.

Door pagina's in zwart-wit en kleur op één inkjetprinter te produceren, kan Digiforce haar aanbod aan producten en services laten groeien, en haar klanten nóg kleurrijkere printmogelijkheden bieden.

Stack of printed paperback books produced by Digiforce with inkjet printer ink


… DE KWALITEIT IS DOOR HET GEHELE BOEK CONSISTENT EN DE RENDABELE WERKWIJZE MAAKT DAT WE KLANTEN MEER KUNNEN BIEDEN.

Frank van Boxtel,
Managing Partner bij Digiforce

Meer efficiëntie zorgt voor nieuwe mogelijkheden

Dankzij de VarioPrint i300 printer heeft het printen van boeken bij Digiforce een revolutie ondergaan. Gecombineerde uitvoer geeft een enorme boost aan de efficiëntie, en de 24/7 betrouwbaarheid staat garant voor een hogere uptime. Dankzij de toegenomen productiviteit en verbeterde consistentie kan Digiforce in een periode van slechts zeven weken maar liefst 16 miljoen boekpagina's printen.

De productie van hoogwaardige prints en de besparing van kostbare tijd voor de operatoren stelt Digiforce in staat om nieuwe inkomstenbronnen aan te boren. Het bedrijf kon een unieke 4-uursservice voor het printen van boeken lanceren, dankzij het inzetten van de VarioPrint i300.EEN VAN DE BESTE APPARATEN TER WERELD.

Ontdek hoe Canon's digitale boekproductieoplossing uw bedrijf kunnen laten groeien

Praat met het team van Canon

Privacybeleid

Praat met een expert tijdens kantooruren

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

* Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

Voornaam

Achternaam

Emailadres

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout