CASE STUDY

De mogelijkheden van print zijn ongekend

Bij interieurprojecten van Artop komt signing kijken, die allemaal in eigen huis worden geproduceerd.

Bekijk de Case Study video van Artop


Bij alles wat wij doen bij Artop, vinden we het belangrijk dat het waarde toevoegt, in welke vorm dan ook. Vandaar de door ons gebruikte slogan: Make it matter!

Simone Roodselaar, eigenaresse Artop

Over Artop

Iedere organisatie heeft een goed verhaal te vertellen, Artop vertaalt dit naar de omgeving, in 3D-ontwerp voor het exterieur en interieur. Daar ligt de kracht van Artop. Artop wil verrassen. Altijd. Met concepten, ontwerpen, producten en materialen. Dat zijn geen loze woorden. Dat is een oprechte drive. Dat zit in Artop. Waarden die zij koesteren en uitdragen zijn kracht, vitaliteit, creativiteit en ondernemerschap. Omdat zij willen dat een pand de klanten en bezoekers verrast en verleidt.

Klanten van Artop zijn retailers, bedrijven, overheidsinstellingen en ook particulieren. Ook maken zij regelmatig shop in shops voor klanten. Artop ontwerpt totale winkelconcepten en zorgt dat deze ook volgens ontwerp uitgevoerd worden. Dat proces heeft Artop intussen stevig in de steigers staan. Met hun professionele werkplaats, waar vrijwel alle producten in eigen beheer kunnen worden gemaakt; en met een team van gedreven specialisten die op ieder niveau – branding, communicatie en fabricage – in de ambities van de opdrachtgever instappen en meegaan.

Naast allerlei apparatuur voor het bewerken van materialen staat er in de productiehal van Artop een Océ Arizona 318 GL vlakbedprinter en een Mutoh ValueJet 1624X roll-to-roll printer waarop alle prints geproduceerd worden.

Simone Roodselaar, eigenaresse Artop


De mogelijkheden van print zijn ongekend

Simone Roodselaar, eigenaresse Artop

Ontdek meer

Benieuwd of wij met onze oplossingen ook u kunnen helpen?
Privacybeleid

Praat met een expert tijdens kantooruren

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

* Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout