Editorial

Andi Smart Print Solutions: welkom in de nieuwe wereld

Artikel PRINTmatters - januari 2019, geschreven door Mees van den Ekart

Lees het artikel uit PRINTmatters

Interview Andi Smart Print Solutions


Iedereen roept het, maar wij verdiepen ons écht in klantbehoeften.

Frits Keulen, Andi Smart Print Solutions

Nauwe samenwerking Andi en Canon leidt tot gezamenlijk voordeel

“Je hebt elkaar nodig om in deze snel veranderende markt succesvol te zijn,” dat stellen Frits Keulen (Andi Smart Print Solutions) en Frank Huigen (Canon Nederland) over hun samenwerking. Keulen: “Wij zijn bezig dit bedrijf 180 graden te draaien en hiermee de continuïteit voor de toekomstige ontwikkelingen te borgen. Wij zijn geen traditionele drukkerij meer, maar een print service provider. Met slechts het grafische product zelf ben je niet meer onderscheidend. Het gaat erom dat je de klantbehoefte optimaal kent. Die behoeften ga je vervolgens terug redeneren in de keten en samen met partners vertalen naar oplossingen die klanten ontzorgen. Zo verhoog je je relevantie en voorkom je kortzichtige prijsdiscussies.”

De oude offsethal is nu volledig ingericht als digital printroom

Negentig jaar geleden begon de Algemene Nederlandse Druk Industrie, in 2004 omgedoopt in Andi Druk en in 2017 in Andi Smart Print Solutions. Inmiddels is het zwaartepunt van de productie namelijk verschoven van offset naar digitaal drukken. Bij Andi Smart Print Solutions – nabij Maastricht Airport – werken 65 medewerkers. De nieuwste digitale printers - alle van Canon – zijn de rotatie inkjetprinter ColorStream 3900, de velleninkjetprinter VarioPrint i300 en de Arizona.Wij creëren samen met klanten en partners liever nieuwe oplossingen dan af te wachten en pas te reageren op marktontwikkelingen als het 5 voor 12 is. Daar hebben wij Canon als partner keihard bij nodig.

Frits Keulen, Andi Smart Print Solutions

Ontdek meer

Benieuwd of wij met onze oplossingen ook u kunnen helpen?
Privacybeleid

Praat met een expert tijdens kantooruren

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

* Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout