CASE STUDY

Alles in huis en iedereen aangehaakt

Brede inzetbaarheid en sterke klantfocus maken dat Drukkerij te Sligte-Olijdam, met 100 jaar historie, volop blijft floreren in het digitale tijdperk

Download de case study

Drukkerij te Sligte-Olijdam


UITDAGINGEN VIND IK FANTASTISCH. WIJ ZEGGEN ECHT BIJNA NOOIT NEE.

Nathalie Poelhekken, Directeur, Drukkerij te Sligte-Olijdam

Honderd jaar schouder aan schouder met elkaar én de klant

Drukkerij te Sligte-Olijdam werd opgericht in 1921 en gaat dit jaar het honderdjarige jubileum tegemoet. Vanuit de lange historie van de grafische industrie zijn er meer drukkerijen die dit mooie jubileum bereikt hebben, maar wat te Sligte-Olijdam bijzonder maakt, is dat het bedrijf erin slaagt te floreren in een sterk gedigitaliseerde wereld.

Als hecht familiebedrijf weet de drukkerij grote klanten als Grolsch, Bolletje, SES, Polaroid en Peppermint Company aan zich te binden, maar ook instellingen en MKB-bedrijven. Het portfolio is daardoor enorm breed. Van samengestelde verpakkingen, kleurrijke knutselkartonnen tot winkelmateriaal, buttons, banners, boeken, mappen, posters, huisstijldrukwerk en nog veel meer. Dit wordt alleen nog maar breder doordat te Sligte-Olijdam vrijwel geen uitdaging uit de weg gaat. Directeur Nathalie Poelhekken: “Uitdagingen vind ik fantastisch. Wij zeggen echt bijna nooit nee.”

Om klanten als gepassioneerde en betrokken totaalleverancier volledige ontzorging te kunnen bieden, klopte Drukkerij te Sligte-Olijdam bij Canon aan.

Nathalie Poelhekken, Directeur, Drukkerij te Sligte-Olijdam

Zoveel mogelijk in huis in eigen hand

In tegenstelling tot andere drukkerijen heeft te Sligte-Olijdam onder druk van de krimpende grafische markt niet gekozen voor specialisatie. Een bijzondere keuze die goed uitpakt door de sterke positie in een netwerk van zowel trouwe klanten als collega-drukkerijen.

Sinds 2017 werkt de drukkerij met twee Canon productieprinters. De imagePRESS C800 verving de apparatuur van een ander merk en niet lang daarna werd daar de 100 ppm imagePRESS C10000VP aan toegevoegd. De hoge kwaliteit op volle snelheid en de zeer nauwkeurige registratie maken de imagePRESS C10000VP geschikt voor dubbelzijdig werk, waarbij voor- en achterzijde exact op elkaar moeten aansluiten. Dat kan op media tot 350 g/m², waardoor veel toepassingen mogelijk zijn.

Nathalie Poelhekken: “De C10000VP is erg veelzijdig en wij produceren er van alles mee. Van visitekaartjes tot folders, enveloppen of menukaarten. Het is zeker handig dat wij de Canon-productieprinters als tandem kunnen gebruiken. Je kunt digitaal werk daardoor altijd kwijt. Voor hoe wij digitaal gebruiken is dit perfect en de klanten vinden de kwaliteit prachtig.”

Uiteenlopende toepassingen

Klaar voor de toekomst

Met een gepassioneerd team, een breed portfolio en een sterke binding met klanten is te Sligte-Olijdam succesvol uit de eerste 100 jaar gekomen. De kern die het bedrijf klaar voor de toekomst maakt, is het unieke vermogen om zowel klanten als medewerkers aangehaakt te houden en daar de middelen en activiteiten op in te richten.

Operator verzorgt onderhoud aan printer


Wij zoeken altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding. Voor hoe wij digitaal gebruiken is dit perfect en de klanten vinden de kwaliteit prachtig.

Nathalie Poelhekken, Directeur, Drukkerij te Sligte-Olijdam

Ontdek meer

Benieuwd of wij met onze oplossingen ook u kunnen helpen?

Privacybeleid

Praat met een expert tijdens kantooruren

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

* Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout