ARTIKEL

Regen of zonneschijn: hoe watervaste media uw bedrijf kunnen laten groeien

Waterbestendige graphics voor buiten zonder lamineren? Het is mogelijk met het juiste papier

water image

Lamineren is niet nodig

Wist u dat u hoogwaardige display graphics voor buiten kunt printen op een inkjetprinter, zonder laminering?

Vroeger was lamineren de enige manier om een print waterbestendig te maken. Dit betekende dat u moest wachten tot de uitvoer droog was, waardoor het hele productieproces werd vertraagd en de kosten werden verhoogd. Niet ideaal.

Maar door het juiste papier te kiezen, zoals de waterbestendige media van Canon, kunt u prachtige, waterbestendige prints van fotokwaliteit maken die tot zes maanden buiten kunnen worden gebruikt, zonder dat ze hoeven te worden lamineren. In combinatie met de imagePROGRAF-printerserie hebt u een onverslaanbare combinatie.

Met dit speciaal ontworpen papier is de geprinte uitvoer direct waterbestendig. Het heeft een inktopvanglaag die bestaat uit een binder met een lage oplosbaarheid in water, waardoor het voor u gemakkelijker, sneller en kosteneffectiever is om duurzame prints te produceren.

Creatieve ideeën tot leven brengen

Als u al een imagePROGRAF-printer hebt, kan deze waterbestendige media ideeën tot leven brengen voor uw klanten en uw bedrijf laten groeien. U kunt kiezen uit vier producten, waaronder matglans polypropyleen, zelfklevend en bannervinyl, zodat u volop keuze hebt.

U werkt waarschijnlijk al samen met klanten op het gebied van gastvrijheid, ontspanning en detailhandel. Nu kunt u ze perfecte oplossingen bieden voor outdoor-graphics voor de korte termijn om hun bedrijf te promoten. Als u al met een detailhandelaar praat over posters, kunt u een A-frame voor buiten voorstellen om voorbijgangers aan te moedigen binnen te komen. Of misschien een zelfklevend vinyl dat om een pilaar is gewikkeld om een promotie in de winkel onder de aandacht te brengen? Doordat u minder tijd nodig hebt om te printen, kunt u ook snel aan hun vraag voldoen.

En de ideeën blijven niet beperkt tot buiten. Met waterbestendige media kunt u uiteenlopende binnen- en buitentoepassingen produceren - borden, banners, posters, zelfklevende afbeeldingen, pop-updisplays…

imagePROGRAF PRO-2000

Graphics voor alle seizoenen –
zelfs onder ijs

Denk aan prints in vochtige omgevingen. Waterbestendige media zijn ideaal voor gebruik in badkamers of in ruimten waar ze regelmatig worden schoongemaakt, zoals in kleedkamers.

Eén klant tilt de waterbestendigheid zelfs naar een hoger niveau en heeft geprinte reclameborden onder een ijslaag in een hockeystadion geplaatst! Na een half jaar zijn de foto's volledig intact en bijna net zo fraai als op de dag dat ze werden geprint.

Dankzij de vooruitgang op het gebied van waterbestendige media kunnen prints meer dan water weerstaan. Deze media zijn bovendien bestand tegen kleurvervaging, zodat foto's op buitentoepassingen kunnen worden beschermd tegen verslechtering als gevolg van UV-stralen.

Prints voor de korte tot middellange termijn die met deze media worden geproduceerd, zijn bestand tegen zware weersomstandigheden. De kleurkwaliteit van warme kleuren, grijstinten en diep zwart gaat tot wel zes maanden per print mee, vergeleken met afdrukken voor buiten op glanzend inkjetpapier.

Elemental water image

Een overvloed aan mogelijkheden

Printafdelingen die voorheen het produceren van waterbestendige producten uitbesteedden, kunnen nu het werk in-house doen, omdat het printen op waterbestendige media nog nooit zo eenvoudig was.

Zolang u controleert of het oppervlak waarop u het materiaal aanbrengt, is voorbereid en klaar is voor gebruik, kunt u profiteren van de zelfklevende achterkant van de waterbestendige media van Canon voor eenvoudig aanbrengen en verwijderen, en biedt de media het juiste niveau van dekking voor opaciteit op een bestaande display, waardoor de aanbrengtijd wordt verkort.

Er zijn zoveel groeimogelijkheden om te verkennen met waterbestendige media. Ga zelf op onderzoek uit met nieuwe toepassingen en ontdek een overvloed aan mogelijkheden.

Klik op de onderstaande koppeling voor meer informatie over de verschillende waterbestendige papiersoorten van Canon.

Meer informatie over media en verbruiksmaterialen van Canon

Gerelateerde oplossingen

Neem contact op met de specialisten van Canon om te ontdekken wat het beste bij u past

Praat met een specialist van Canon

Privacybeleid

Praat met een expert tijdens kantooruren

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

* Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout