Gespecialiseerde printproviders

TOUCHLESS

Minder contact, meer impact

Het kantoor van de toekomst is nu gekomen: productief, veilig en gebruiksvriendelijk, dankzij producten en oplossingen die het fysieke contact met apparaten verminderen en hybride werken mogelijk maken.

Minder contact, meer impact

Oplossingen voor veiliger werken

De manier waarop er in bedrijfskantoren met elkaar omgaan, is veranderd. Canon's uitgebreide assortiment speciale producten, apps en softwareoplossingen is ontworpen om een veilige en comfortabele werkomgeving te behouden en hybride werken eenvoudiger en efficiënter te maken.

APP

Canon PRINT Business-app

Met deze app, die beschikbaar is voor de meeste Canon-apparaten, kunt u vanaf uw smartphone of tablet documenten printen, scannen en versturen in de cloud, waar u ook bent.

Canon PRINT Business App
Een man en een vrouw in een kantoor die naar een laptopscherm wijzen.

SOFTWARE

uniFLOW Online

Met de uniFLOW Online Print en Scan App kunnen gebruikers eenvoudig mobiele apparaten printopdrachten versturen én vrijgeven op een printer naar keuze. En dat alles op een bijzonder gebruiksvriendelijke en veilige manier want vrijgave van opdrachten kan zonder de printer ook maar aan te raken.

Andere producten

Canon's reeks innovaties vermindert fysiek contact met apparaten en oppervlakken, wat waardevolle bescherming en cruciale gemoedsrust biedt.

Ontdek meer

Ontdek meer over het creëren van slimmere, veiligere werkruimten, hoe u zich kunt voorbereiden op hybride werken en hoe u de nieuwste technologie kunt gebruiken om de productiviteit te maximaliseren.

KUNNEN WE U HELPEN?

Wilt u meer weten over dit product?

Privacybeleid

Praat met een expert tijdens kantooruren

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

* Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout