Artikel

Op afstand werken met Therefore - Webinar

Kom te weten hoe u zorgt voor goede informatiebeveiliging bij werken op afstand en hoe Therefore u hierbij kan helpen

Bekijk het webinar

Remote working, home working, home calling

Bedrijfscontinuïteit met werken op afstand

Bekijk het webinar

Uw organisatie inrichten voor beveiligd werken op afstand

Recente gebeurtenissen dwingen steeds meer organisaties om na te denken over de manier waarop ze hun medewerkers aansturen en hoe ze in verbinding komen met klanten. Organisaties moeten zich aanpassen aan de nieuwe manier van werken die zich richt op virtuele, mobiele, flexibele en externe werkpatronen. Om uw organisatie tijdens deze periode en daarna niet alleen te laten overleven maar ook te laten bloeien, moet u proberen om het op afstand werken als een langetermijn-oplossing te zien. Dit betekent dat uw medewerkers op externe locaties de juiste samenwerkingstools moet bieden om niet alleen de bedrijfscontinuïteit te garanderen, maar ook om hen een naadloze ervaring te bieden wanneer ze thuis werken. Op deze manier blijven uw medewerkers productief en gemotiveerd.

In dit webinar delen onze experts de voordelen van werken op afstand en de essentiële tools die uw medewerkers hiervoor nodig hebben. Tijdens de sessie wordt onderzocht hoe belangrijk de cloudinfrastructuur is voor een effectieve en veilige samenwerking tussen uw externe teams. Met Canon’s Therefore-oplossing kunnen gebruikers informatie in de hele organisatie op afstand openen, delen, automatiseren en analyseren. Canon heeft de juiste oplossing om u te ondersteunen tijdens de transitie naar de nieuwe manier van werken.

Aanvullende informatie

De werkplek is opnieuw gedefinieerd en organisaties moeten ervoor zorgen dat hun medewerkers de juiste middelen hebben om productief te kunnen blijven werken.

Gerelateerde oplossingen

Ontdek meer

Kom te weten hoe u zorgt voor goede informatiebeveiliging als uw medewerkers op afstand werken

CONTACT met een specialist

Privacybeleid

Praat met een expert tijdens kantooruren

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

* Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout