Artikel

SPEED

EEN DIGITAAL GEPRINT SUCCESVERHAAL

Speed book by Horst Friedrichs

Van publicatie tot productie

Het nieuwe boek SPEED met foto's van de in Londen woonachtige Horst Friedrichs is een compilatie van twee decennia Britse subculturen, waaronder modieuze personen, rockers, fietsers, motoren en vintage auto's.

Friedrichs is al jaren een grote voorstander van digitaal printen en hij is tevreden over de mogelijkheden die hij heeft om hoogwaardige afbeeldingen te reproduceren, waardoor hij zijn werk als prachtig gebonden fotoboek op de markt kon brengen. Door zijn content opnieuw in dit prachtige boek te gebruiken, kan hij profiteren van digitaal printen met nauwelijks risico en zonder kosten voor het opslaan of vernietigen van niet-verkochte exemplaren. Bovendien kon hij dankzij het nieuwe proces zijn content opnieuw gebruiken en omzetten in inkomsten door zijn content op een nieuwe, creatieve manier op de markt te brengen.

Colleagues working on computers linked to printers

Van productie tot promotie

De efficiënte productie van een boek is de eerste stap. Maar het uiteindelijke doel is om die content in de handen van het publiek te krijgen. Het SPEED-boek werd in een lokale boekwinkel in München uitgebracht voor een groot publiek van creatieve ontwerpers. Het publiek was zeer onder de indruk van de kwaliteit en mogelijkheden van digitaal printen voor het publiceren van boeken en de sfeer die werd gecreëerd door een minitentoonstelling van Friedrichs' kunst in de winkel. Een breed scala aan digitaal geprinte promotiematerialen zette de toon tijdens deze geweldige lancering en bracht het SPEED-verhaal tot leven.

Print vertelt het verhaal

Prints kunnen worden aangeraakt en vastgehouden. Het maakt een diepe indruk. Elke printtechnologie laat een verbluffende SPEED-toepassing zien met een onderscheidend doel, creatief design, bericht of substraat.

Van posters voor een evenement, e-mails, posters in winkels en backlits tot tijdschriften en andere merchandisingproducten – het assortiment is indrukwekkend. SPEED is een inspirerend verhaal voor uitgevers van boeken en organisatoren en laat ze met een frisse blik kijken naar hun belangrijkste middel – content – en nieuwe bedrijfsmodellen ontdekken om de efficiëntie te maximaliseren en de omzet te verhogen.

Gerelateerde oplossingen

Geïnteresseerd in het digitaal printen van boeken en promotiemateriaal?
Privacybeleid

Voornaam

Achternaam

Emailadres

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout