ARTIKEL

Klaar voor de toekomst

Positieve stappen op weg naar digitale transformatie

Black and white image of faces with one image in colour

Een nieuwe manier van werken

Digitale transformatie wordt versneld als gevolg van COVID-19. Dit is hét moment om uw bedrijfsvoering efficiënter te maken door middel van automatisering die u helpt een veerkrachtiger bedrijf voor de lange termijn op te bouwen.

E-commerce is één van deze mogelijkheden. E-commerce speelt een belangrijke rol in het vermogen om onafhankelijk van tijd en afstand in business te kunnen blijven. Als consument zijn we gewend om online te winkelen, dus waarom zou dit voor drukwerk anders zijn? Grafische ondernemingen met online bestelsystemen ervaren dat ze beter in staat zijn om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen.

Er zijn voor elke grafische onderneming momenteel twee belangrijke overwegingen: maak het bestellen zo eenvoudig mogelijk voor uw klanten en maak de productie zo eenvoudig mogelijk voor u.

Personalised holiday direct mail with envelopes

Activiteiten eenvoudiger, consistenter en slimmer maken

Met een web-to-printplatform op self-servicebasis kunnen klanten hun eigen productieopdracht aanmaken en indienen. Het goede nieuws is dat dit op afstand kan worden geïmplementeerd, zodat u in een mum van tijd online kunt zijn.

En door uw productielijn te automatiseren, kunt u profiteren van kortere doorlooptijden met minimale handmatige interventie. Alle workflowstappen kunnen worden geautomatiseerd, inclusief preflights en printen.

U kunt niet alleen de productie tot acht uur van tevoren plannen, maar u kunt ook alle terugkerende taken op het gebied van documentvoorbereiding, waaronder compositie, mediaselectie en kleurcorrectie van afbeeldingen, verwijderen, en deze instellingen vervolgens opslaan voor de volgende keer.

U kunt alles automatiseren, van prijsbepaling voor taken, productiebeheer en onlinecontrole tot jobstatus-meldingen. En met slimme workflowsoftware kunt u taken verdelen over uw apparaten en automatisch de inline nabewerking activeren.

Idealiter plaatst de klant een bestelling en hoeft het personeel hiermee pas aan de slag wanneer het tijd is om de bestelling in te pakken en op te sturen.

De nieuwste generatie printbedrijven

Dit is een goed moment om na te denken hoe u uw activiteiten slimmer kunt inrichten. 

Met een online bestelportal bent u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, zodat u grotere volumes kunt verwerken en meer omzet kunt genereren. Met automatisering van workflows kunt u beschikken over één enkel controlepunt om de productie centraal - en op afstand - te beheren, waarbij u realtime meldingen ontvangt. En door dit te doen, kunt u zich concentreren op de vraag hoe drukwerk nog meer waarde kan toevoegen aan de activiteiten van uw klanten.

Met een betrouwbaar en volledig geautomatiseerd systeem kunnen uw klanten eenvoudig een printopdracht plaatsen en is de productie, ongeacht het proces, vrijwel naadloos. Van de ontvangst van het bestand tot aan de levering. Dít is het moment om uw bedrijfsvoering efficiënter te maken door middel van automatisering die u helpt een veerkrachtiger bedrijf voor de lange termijn op te bouwen.

Onze consultant geeft u graag advies hoe u uw huidige werkproces efficiënter kunt inrichten, zodat klanten 24/7 hun opdrachten kunnen aanleveren en de productie snel en foutloos gaat zonder veel handelingen. We analyseren uw workflow rondom printopdrachten, van het aanleveren van de opdracht door uw opdrachtgever tot de productie en nabewerking. Vervolgens kunnen we u advies geven hoe u stappen kunt automatiseren om zo efficiencyslagen te maken. Dat kan onder meer met onze hardware- en software-oplossingen, zoals:

 • PRISMAdirect : verwerk opdrachten via deze webgebaseerde end-to-end-oplossing voor printprocessen
 • PRISMAprepare : deze software versnelt de voorbereiding en het printen van documenten.

Gerelateerde oplossingen

Ontdek meer

Benieuwd of wij met onze oplossingen ook u kunnen helpen?

CONTACT met een specialist

Privacybeleid

Praat met een expert tijdens kantooruren

Heeft u een vraag of bent u op zoek naar informatie? Voer hieronder uw gegevens in en een van onze experts neemt tijdens kantooruren* contact met u op.

* Ook wanneer er niemand beschikbaar is, kunt u een terugbelverzoek indienen. Onze experts nemen de volgende werkdag contact met u op.

Klik hier voor technische ondersteuning voor uw Canon-product

Voornaam

Achternaam

Emailadres

 • Zo snel mogelijk
 • 10:00 - 11:00
 • 11:00 - 12:00
 • 12:00 - 13:00
 • 13:00 - 14:00
 • 14:00 - 15:00
 • 15:00 - 16:00
 • 16:00 - 17:00
 • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout