Waarom Canon de beste Managed Print en Document Services-provider is

Canon ziet printen als een belangrijke spil in informatiemanagement

Canon MPS meeting

De nieuwe leider in MPS

Managed Print en Document Services (MPDS) bieden klanten de mogelijkheid om hun analoge en digitale informatiemanagement te veranderen in een overkoepelende transformatiestrategie. Hiermee wordt de productiviteit en veiligheid significant verbeterd en de organisatie voorbereid op de toekomst. MPDS zorgt voor efficiëntie, kostenbesparingen en productiviteit, of een bedrijf nou volledige controle over alle documentworkflows wil of Managed Services wil uitrollen voor al haar bedrijfsactiviteiten over de hele wereld.

Na enkele jaren van sterke, voortdurende groei heeft Canon de belangrijkste partijen binnen de branche overgenomen en is Canon door onderzoeksbureau IDC erkend als West-Europese marktleider in MPDS.

Open plan office

IDC's opvatting

In het rapport 'Western Europe MPDS and BPWS Market Shares, 2017: Accelaterated Technology Development Driving Greater Contextualized Business Revenues' onderschrijft IDC “Canon's rijke geschiedenis in Digital Imaging en Informatie Technologie.” Daarmee erkent IDC dat “het Canon portofolio, de marktinnovaties en operational excellence Canon in staat stelt om haar klanten te ondersteunen bij de digitale transformatie door zich te richten op het verbeteren van document workflows van haar klanten. Zowel papieren als elektronische document workflows zijn onderdeel van deze informatie management oplossingen. De workflowoplossingen van Canon zijn uitgebreid door optimalisatie van bedrijfsprocessen te benadrukken en door voortdurend verbeteringen en oplossingen te bieden in Europa en de rest van de wereld.”

Als gevolg van Canon's toewijding om klanten de beste oplossingen te bieden, waardeert IDC "Canon's propositie die voortbouwt op de mogelijkheden van het bedrijf om hardware te leveren voor digital imaging, capturing en printing voor alle gebruikers. Deze hardware wordt gecombineerd met schaalbare software en technologieën voor oplossingen die hulp bieden aan verschillende organisaties, van kleine bedrijven tot multinationale ondernemingen. Met een portfolio vol softwaretechnologieën en de rijke geschiedenis aan Managed Print en Document Services, neemt Canon haar klanten mee op een reis die begint bij printvloot optimalisatie en overgaat in document procesverbetering en workflowautomatisering.”

Open plan business meeting

Moderne MPDS

Het is een fascinerende tijd voor Managed Print en Document Services. In een wereld die wordt gedreven door data zijn papieren en elektronische documenten (en de informatie daarin) integraal onderdeel van effectieve bedrijfsactiviteiten. Door de snelle stijging van de hoeveelheid data is het een uitdaging om de kosten voor het effectief managen ervan en behoud van moderne informatiesets op peil te houden. Daarnaast wordt er van bedrijven verwacht dat de gegevens zorgen voor slimmere en efficiëntere werkwijzen, versterkte consumenteninzichten of toekomstige innovaties.

In een steeds veranderende wereld van document- en informatiemanagement gaat Canon door met de ontwikkeling van een consistent aanbod aan Managed Print Services. Zo kan Canon antwoord geven op de toenemende vraag van bedrijven en centrale reproafdelingen, waaronder multinationale, multiregionale en globale omgevingen of omgevingen met meerdere vestigingen.

Workers reviewing digital content


Werken met de experts

De digitale transformatie komt steeds hoger op de agenda binnen bedrijven. Effectief informatiemanagement is daarom belangrijker dan ooit. De digitalisering van printmanagement, naast het gebruik van scannen en capturing, biedt de kans om kosten te besparen, veiligheid te verbeteren en de medewerkers zich te laten concentreren op winstgevendere en waardevollere taken door snelle toegang tot tijdige, relevante informatie.

Het beheer van een complexe printservice voor meerdere kantoren en printruimten, landen en merken, kan het bedrijf veel tijd en geld kosten. Samenwerking met een deskundige partner is daarom essentieel. Met een klantgerichte aanpak en uitgebreide workflowoplossingen biedt Canon hulp bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen en continue verbetering, en levert Canon oplossingen en services die meer dan alleen het gebruik van MPS aan bedrijven in heel Europa bieden

Bedrijven richten zich op meer winst voor hun medewerkers en aandeelhouders, maar steeds meer organisaties realiseren zich dat de introductie van MPS hen in staat stelt om zich te focussen op waar zij goed in zijn. Het informatiemanagement werd oorspronkelijk op papier gedaan door in-house teams. Printen, en dan in het bijzonder printmanagement, vormt één van de grootste ongecontroleerde kostenposten. MPS is een enorme kans voor zowel grote als kleine bedrijven om automatisering te introduceren, waardoor winst kan worden behaald op productiviteit, kostenposten en veiligheid.

Als u uw bedrijf wilt laten kennismaken met MPS, kunt u meer lezen over hoe Canon kan helpen bij het verkennen van Managed Print Services.

Gerelateerde oplossingen

Ontdek meer

Ontdek hoe Canon's Managed Print Services de processen binnen uw bedrijf kunnen versoepelen

Praat met een specialist van Canon

Privacybeleid

Voornaam

Achternaam

Emailadres

  • Zo snel mogelijk
  • 10:00 - 11:00
  • 11:00 - 12:00
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 14:00
  • 14:00 - 15:00
  • 15:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • +31

Heeft u verder nog informatie voor ons, die onze expert kan helpen

Dank u wel

Eén van onze experts neemt telefonisch contact met u op

[TIME]

Graag tot ziens

Sorry

Fout